+4 oy
506 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Bunu buraya bırakayım, ihtiyacı olanlara <3

image

12 Cevaplar

+2 oy
tarafından

En İyi Cevap
darısı başıma anneler anne adayları bana dua edin. anne olmak istiyorum.......
tarafından
İnşallah en kısa zamanda senin de hayırlı haberlerini alırız kuzum ❤
(163,515 puan) tarafından
allah buyuk o guzel haberini alcaz
tarafından
Şuan hamileliğimin son haftalarındayım. İnsallah Allah sana da buraya hamilelikte yasadıgın telaşlarını sıkıntılarını heyecanlarını sevinçlerini yazmayı nasip eder. Doğuma giderken dua istediğin günleri de görmek nasip olsun insallah. Allahım en kısa zamanda kucağını doldursun
tarafından
Aminnnnn Allahımmm duy sesimizi kurban olduğum
tarafından
Çok çok sağolun Allah razı olsun inşallah. sizde sağlıkla kucağınıza alin inşallah kızlar ♥️♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından

<3 annelik sen ne güzel birşeysin

tarafından
❤❤☺☺❤❤
0 oy
tarafından
Cansın ❤️❤️❤️❤️❤️
tarafından
☺❤☺❤☺❤☺
0 oy
tarafından
Ya çok zor gerçekten lohusalık ağlamakla geçti 20 gunum
tarafından
Ben ağlayamıyordum:D inanılmaz sakin bir şekilde hep gülüyordum. :D 2 çocuk ağlamama da izin vermiyordu
tarafından
Benim ilk çocuk ya tecrübesizlik işte:)
tarafından
Geri dönüp gülerek bakabiliyorsan sorun yok demektir  :))
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Bebişim 10 aylık olacak ben hala lohusayım :)) öyle hissediyorum :D
tarafından
Ahahahahhahah ben de :D
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Bana bu hayatta en cok ne kiymetli deseler annelik ve evlat derim gerisi gercekten bos
tarafından
Kesinlikle... çok zor bir gün geçirmeme rağmen bunu diyebiliyorum. Annelik anlatılmıyor...
(5,750 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcın olsun canim gecer merak etme benim kizim 17 aylik suan az atesi var uyku tutmuyor benide
tarafından
Elbet geçecek ama geçene kadar ben harap olacağım  :) büyük ayrı küçük ayrı  :) düzenimiz karıştı. Artık gündüz süpürge ve mutfak hariç iş bile yapamıyorum. Bu saatte hep ayakta ev işi yapıyorum  :) ütü çamaşır bulaşık tuvalet banyo vs. :)))
Rabbim şifa versin yavrucağa. Ateşten çok korkarım.
(5,750 puan) tarafından
Sabret canim biz anneyiz Allah bize öyle guc irade vermiski normalde dogum anındaki cektigimiz sancı insan vücudunda kac kemigin kirilmasina esitmis ama Rabbim bizi ozaman bile güçlü yaratmış hamd olsun tabiki cok zor bunaliyorsun anlıyorum ama birak is guc kalsin esin sorun etmiyorsa benim esim mesela bebege bak ben yemek istemiyorum derdi sagolsum hamile iken cok yardim etti halada eder esinden biraz destek al ailen yakinsa biraz yanina gelsinler dinlen
tarafından
Ah canım beyim.. 2 haftadır çok yoğun. Yanımda olsa erken gelebilse o kadar bunalmıyorum. Elhamdulillah..
İdare etmeye çalışıyorum ne yapayım
❤☺❤☺ teşekkür ederim. Yazdıkların içim. Vaktini ayırdığın için. Derdimle dertlenip yardımcı olduğun için.. hakkını helal et☺❤
(5,750 puan) tarafından
Günaydın ne demek sağlıcakla büyüt yavrunu inşallah ❤️
0 oy
(163,515 puan) tarafından
ama.o yorgunluga degiyo yaa
0 oy
(864 puan) tarafından
Ah ahh :::(((
0 oy
tarafından
Ahhhh annelik ahhh sen nasıl güzel bir şeysin ❤
0 oy
tarafından
Kim bunlar kız 
tarafından
Olursun bacım acele etme.  :) 2 çocuklu olarak sesleniyorum hiiiiçççç acele etme
tarafından
Kızıma üzülüyorum yalnız büyüyor çok mutsuz
tarafından
Öyle düşünme. Bak benim 2 kızım var. Küçük 10 aylık büyük 3 buçuk yaşında. Hamileliğimi kendime zehir ettim. 14 hafta ile 20 hafta arası hep yoğun kanama ile geçti. Sürekli yataktaydım yanımda kimse yoktu. O güzel güneşli günlerde kızım hep eve hapsoldu. Camdan çocukları izlerdi. Çok üzülürdüm ağlardım. Kardeş olsun yoldaş olsun biz göçüp gidersek dayanacağı duvar olsun dedim. Ama sanki çocukluğunu oyununu elinden aldım. Doğum yaptım hep kıskandı hala kıskanıyor. Sever gibi yapıp vuruyor. Bebek ağlıyor o sevinip gülüyor... bir yandan kardeşi olması iyi. Ama öbür taraftan sanki yavrumun hakkına girmişim gibi hissediyorum... çok afedersin ama iki ucu **klu değnek anlayacağın  :)))
tarafından
Olsa dert olmasa dert :)) Alışırlar inşallah Allah sana bağışlasın dertlerini göstermesin Mevlam
tarafından
Sağolasın bacım
Amiiiinnnnnn
0 oy
(377 puan) tarafından
Okuyunca mutlu oldum birebir aynılarını yaşıyorum 34 günlük bebişim Lee selamlar:))
tarafından
Aleykum selaaamm. Mutlu edebildiysem ne mutlu bana ❤☺
(377 puan) tarafından
Oldum canım teşekkür ederim ❤️☺️
0 oy
(54,175 puan) tarafından
aa bu ben hala ayni gibiyim ☺️☺️☺️
tarafından
Ahahahahahahha abla  ☺☺☺☺☺
(54,175 puan) tarafından
siyam ikizi gibiyiz ☺️suan yerine yatırdım gece uyanip anne beni al diyecek ☺️minikkende böyleydim hep ona bakardim kusuyodu cok bisey olmasin bogulmasin diye duzgun uyuyamazdim.bile

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,225 soru

24,166,223 cevap

335,607 kullanıcı

...