0 oy
698 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Sabah kahvalti yapmadan bebeğimi anneme bırakıp eşimle kıyafet almak için alışverişe gittik ordan da bayağı dolandık istediğim gibi şeyler pek bulamadım . Ordan eşimi iş yerinden aradılar bir şeye imza atması gerekiyormuş. İmzadan sonra yeriz diye düşündük ama bayağı uzun sürdü işlem ikindi 16.00 oldu bebeği alıp eve gidelim dedim hem çok yorulduk hemde hiç bişey yemedik. Başıma ağrı girdi adet Oluyorum ve çok kananam da vardı neyse uzattım bayağı kaynanam bize gelin demiş eşimde annem yemek yapmış onda yiyelim dedi pekte gönlüm yok ama gittim. Eve girdiğimle birlikte bebeğimi kucağımdan alıp sen de mi geldin iyi gel bari dedi . O kadar şaşırdım ki hoşgeldin falan der diye bekledim sonra aldığım şeyleri almış kurcalıyor bunu mu aldın bunu mu aldın diye gülüyor . Sende almasan olmazdı zaten dedi. Doğumdan beri ilk defa alışverişe gittik . Hiç mi uzerime bişey almayım ben dedim geçen görümcem 800₺ harcamış ona ses etmiyor benim aldığım 200₺ ürüne laf ediyor. O kadar zoruma gitti ki beni yemeğe davet etmedi gel otur ye falan demedi. Eşim sen emziriyorsun ye ben uyuturum dedi bende gerek yok sen ye ben uyuturum dedim bir yandan ağlıyorum bir yandan sallıyorum dizim de. Akşam 7 oldu herkes yedi kayınbabam sen yedin mi diye sordu. Bende aç değilim tokum dedim . Eşimde sabahtir bişey yemedik nasıl yoksun doyur karnini dedi. O kadar sinirlendim ki eşime ben tokum açsan sen ye bana karışma dedim. Zaten sonra eşime hadi kalkalım dedim eve geldik. Evine düşman bile gelse böyle davranmaz bir insan eşimde anladı annesine niye ye demedin gibi bişey dedi biz çıkarken aman ne diyeceğim aç olan yerdi dedi. 4 ay sonra evine ilk defa gittim ve gördüğüm muamele buydu. Yorumu size bırakıyorum

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gelene sende mi geldin mi denir. Her hareketi ofsayt hangi birine yorum yapsak 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Durum yorumsuz. Fakat o anlık sinirinle eşine kötü davranmasaydın keşke yani kızmasaydın. O zaten durumu görmüş anlamış ne kadar güzel çocuğu uyutayım bile demiş. Boşver gitme bir daha evine. Eşinde bence ısrar etmez

tarafından
Ederse zaten olay çıkarırım kovsa bu kadar zoruma gitmezdi
0 oy
tarafından

Gitmen hata dedim ve sustum :ninja: 

tarafından
Eşim çok ısrar etti hiç girmiyoruz kusuyorlar diye . Gittim cevabımı aldım oturdum
tarafından
Anladım cnm
0 oy
tarafından
Ben olsam bir daha gitmem bu lafların üstüne eşinde farkında baskı uygulanmaz sanırım sana çok büyük terbiyesizlik var ortada
tarafından
İşte bir daha o duruma gelmemeye çalışacaksın canım senin evine habersiz mi geldi ver çayını çekil odana oğlu ilgilensin eşin evde olmayınca mı geldi sen mi geldin yine de çekil odana hiç yüz verme benim kayınvalidem bana böyle bir laf söylese ortalığı ayağa kaldırırım ki ne kadar çirkef olduğumu sözümün arkasında olduğumu çok iyi öğrendi
tarafından
İşte ben de kötü konuşmak istemiyorum . Böyle olmadıkça ediliyorum
tarafından
Konuşacaksın canım hak edene
tarafından
Evet öyle yapacağım inşallah susmayacagim
tarafından
Sıkma canını değmeyecek insanlar içinde sakın ağlama ağlayıpta sevindirme onları
0 oy
tarafından
Okurken gözümde canlandı resmen Allah merhamet versin yaşlanınca gelin bana baksın diye gözüne bakarlar sonra seninde evine geldikleri zaman su bile verme pislik kadın ya 
tarafından
Hem yemeğe gelin dedi ve beni kovmaktan beter etti. Çok içerledim. Kendisi gelir meyvesinden kekine böreğine cerezine varana kadar korum.
tarafından
Bundan sonra asla yapma asla iyilikten alnlamiyor demeki Allah vicdan merhamet versin
tarafından
Yok önüne bir çay koyup yatak odasına geçeceğim bitti artık
0 oy
(4,713 puan) tarafından
Sinir oluyorum senin şu kaynanana. Ne diyeyim Allah merhamet versin. Birde eşine kızma bence canım, görüyor zaten her şey ortada. 
tarafından
Beni o bu hale düşürdü onun yüzüne oluyor herşey
0 oy
tarafından
O sana sen de mi geldin dediği zaman  sende ona körmüsün diyecektin Allah aşkına o ne bir daha gitme Hem nie ağlıyorsun ki ben olsaydım gidip tok yiyip  sofrayı bile toplamadan çıkardım oda orta yerinden çatlardı
tarafından
Bir çorba yapmış bir de bulgurlu ıspanak bizi sözde yemeğe davet etti. Hiç konuşmadım zaten gelene kadar evdeki kimseyle konuşmadım bebeğimle ilgilendim
tarafından
Boşver  sene onları üzülme onlar ýüzünden
tarafından
Sütüm Azaldı kaynanam yüzünden. Çocuğum onun yüzünden mama içiyor
tarafından
Sen ne takıyorsun  o cadıyi boşversene pisligi
tarafından
İşte yapım böyle biri bişey dese sabaha kadar uyumam onun dediğini düşünürum
0 oy
tarafından
Aranızda daha önce bi kavga falan mı geçti acaba, gerçi kavga etmiş bile olsanız çok ayıp etmiş soylenir mı öyle şey evine gelen misafire,  yerinde olsam bende yemezdim hiç bişey ve bidaha da gitmezdim evine. 
tarafından
4 ay önce eşim 11 yaşındaki küçük gorumceme kızmış . Benim de haberim yok bebegimi görmeye geldiler bizim akrabalar eşimin akrabalari evde en az 20 kadın var herkesin içinde abim Neslihani boşasin demiş adım Neslihan.  frambuazli brownili kek ☺️ eşimde herkesin içinde kizmadi sonra gidip kızmış kaynanam beni aradı ama telefonu açtığımla bana bağırdı bir oldu bağırmak değil kendini yırtıyor utanmaz yüzsüz senin yuzuden benim kızıma kızıyor diye ondan sonra konuşmadım hiç engelledim. Daha iki. Hafta oldu engeli kaldirali ama her haftanin 4 günü bana gelir bende kalir
tarafından
11 yaş küçük de değil belliki bi yerden duyuyo kimsenin günahını da almak istemem ay bilemedim ama nerden bilecek 11 yaşında ki kız, kaynanan ne kadar patavatsız terbiyesi bi kadin kolay gelsin bacım sana allahtan esin arkanda
tarafından
Eşime den kaynaklı hep bunlar
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Hayretler içinde okudum sende mi geldin demek niye sen geldin gibi bisey olmuş ben olsaydım o öyle dediği gibi çıkardım giderdim zaten ki sen kibarlık yapıp onun o lafina rağmen gene oturup kalmışsın insan düşmanına bile böyle muammele etmez hamileyle emziren arasında hiç bi fark yok bence nasıl gel otur sende ye demez bi insan sonuçta göz hakkı diye bisey var gavur karı 
tarafından
Gavur bile böyle davranmaz .
0 oy
tarafından
Eşine keşke kötü davranmasaydin
tarafından
Kötü davranmadim ki o an çok ısrar etti. Ben o sözlerin üzerine nasıl yemek yerdim ki kendime saygisizlik olurdu
tarafından
İyi yapmisin canım
0 oy
tarafından
Sen haklısın yine eşin bisey dememiş benim kocam olsa anasi ne derse desin annesi haklıdır bide yemek yemedim diye ben suçlu olurdum benimki tapıyor anasına böyle bir sevgi görmedim ben 
tarafından
Bu da aynı ama işte belli etmemeye çalışıyor.
tarafından
Benimki kadar değildir bacım çok değişik benim.kocam gözü annesinden kardeşinden başka kimseyi görmüyor
tarafından
Kız bu da öyle bir keresinde yemeği yakmış pilavida lapa olmuştu kimse yiyemedi eşim çok güzel olmuş anne ellerine sağlık anne bir görsen millet ağzına vurmadı bu yedi. O zaman anladım
tarafından
Hahaha benimkide aynı
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Şaştım kaldım valla canım yerinde olsam bir daha gitmem ve eşime de bunu açık açık söylerdim 
tarafından
Söyledim o da gördü zaten iyi oldu ama böylesi onun gerçek yüzünü gördü
(3,504 puan) tarafından
Umarım hemen unutmaz Allah yardımcın olsun zor böyle kaynanayla uğraşmakta
tarafından
Evlenince ailesi kıymete bindi yarına unutur .
(3,504 puan) tarafından
Öyle olması kötü işte gerçi öyle diyoruz ama bizde kendi ailemize ne yapsalar da kin tutamayiz ki
tarafından
Ben uyaririm annemi eşimin sevmediği bir davranısi olsa
(3,504 puan) tarafından
Biz kadınlar öyleyiz işte bı de bizim taraf yapsa erkekler hemen kin tutar bizi uzak tutmaya çalışırlar ama kendi aileleri olunca işler degisiyo valla hep oyleler canım ya
tarafından
Evet doğru dedin
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Sende gitme bidaha madem öyle dengesiz hiç gitmeseydin terbiyesiz karı 
tarafından
Eşim çok ısrar etti gittim. Ama iyi oldu eşimde gördü yuzunu
(2,199 puan) tarafından
Valla sinir oluyorum sen anlattıkça Allah sabır versin benim de başımda var o da para takıntısı gelecekler 2 3 ay kalacaklar g.öt kadar evde eşinden yana Bari şanslısın bende o da yok gece 3 te kafamı yumrukladı defalarca şişti çok beddua ediyorum rabbim affetsin
tarafından
Böyle insanlardan bizleri korusun Allahım eşimde ailesine çok duskun yarın bişey olmamış gibi davranır unutur yani
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Sen de mi geldin demesi bı kere çok ayıp ayrıca ne hakla eşyalarını karıştırıp yorum yapyo onun cebinden mi çaldın sanki kıskançlik yapmış resmen ben olsam ben de yemezdim kalkar giderdim
(2,336 puan) tarafından
Kızına karışır da sana karışamaz ki hakkı yok
tarafından
Tam tersi 6 ayda ilk defa dışarı çıkmisim onu çok gordu
(2,336 puan) tarafından
Ona ne zaten o hakkı verme yani ona
tarafından
İşte kocamdan dolayı böyle
(2,336 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(534 puan) tarafından
Ben olsam daha da gitmem , eşimle konuşurum daha da evime almayacağımı kendi tek gidebileceğini söylerdim. Torununu sevmek hakkı götürürsün 1 2 saat görür geri getirirsin derdim
tarafından
Ben olmadan bebeği mi asla gondermem gitmem zaten söyledim dd
(534 puan) tarafından
İyi yaptın kuşum♡♡
0 oy
tarafından
Bidaha gitmezsin olur biter emziren kadına yapılmaz bu hareket baya büyük ayıp etmiş kaynanan 
tarafından
Hem yemeğe kendisi davet etti. Hemde sen de mi geldin deyip yemek ye bile demedi. Vicdandan yoksul

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 455 göst.
26 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 213 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,457 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,240 göst.
22 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,000 göst.