0 oy
321 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
............... 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
canım 16. haftaya kadar kayıp olunca düşük 16. hafta sonrası ölü doğum oluyor. bi çok sebebi oluyor tabi sen ne bilmek istiyorsun?
(12 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Üzücü
tarafından
tabi ki hiç bi anne istemez bunu benim ki ilk gebelikti 26. haftada kalbi durmuştu mecburi alındı..  sıkıntısı yoksa o haftalarda alınmaz yani. özel değilse neden böyle düşünüyorsun yanlış anlamadıysam neredeyse 6 ayliksin ve sonlandırmak mi istiyorsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
3 kez 7 haftalik 1kez 9haftalik dusuk sonucu kurtaj yasadim sonuncusu haftasi bilinmiyo malesef
(12 puan) tarafından
Cok gecms olsun
tarafından
Tesekkurler
tarafından
Bi sıkıntı mı vardi niye o kadar düşük yaşadın
tarafından
Bi sıkıntı da cikmadi testlerde nasip degilmis bioglum var 14yasinda ondan sonrasi hep dusuk
tarafından
Hm anladim canım hayırlısı nasip kısmet
tarafından
mihrim genetik ve kan pıhtılaşması testleri de yaptınız mı?
tarafından
Hepsi yapildi kuzum hic bisi cikmadi
tarafından
Hayırlısı olsun hayatım.  nasip inşallah Rabbim verir ve kucağına almayı nasip eder.
tarafından
yazık soruyu soran sonlandırmak istiyor ne derdi varsa Allah yardım etsin şaşırdım kaldım vallahi.
tarafından
Valla bende hiç anlamıyorum nasıl yapıyorlar
tarafından
Benim her defasinda dunyam yikildi be isteyerekmi sonlandiriyomus
tarafından
ben toparlaamıyorum vallahi
bilmiyorum ki benim yoruma cvp vermiş öyle anladım ben
tarafından
Onceki postun birinde sey demis olum seysi varsa falan diye
tarafından
evet baktım sonlandırmak için bi çözüm arıyor burda. yazık
tarafından
Karnindaki bebegi oldurup aldirmayimi planliyo acaba
tarafından
ben öyle anladım önce ki postta ne olursa bebeği alırlar  demiş  zor o nasıl bi piskoloji ki bebek doğsa yaşayacak duruma gelmiş artık yani.
tarafından
Aynen oyle dusunuyosa rabbim bebege kanadini gersin insallah
tarafından
Oğlum erken doğdu sonra düşük yaptim bi kerede ikisinde de kendimi sucladim nasıl vicdansız insanlar var böyle hayret ediyorum bende baktım postlarina bi posta da yorum yapmış ne ilacı kullandın düşürmek için diye :(
tarafından
ayy inşallah Rabbim korusun onu.
tarafından
Yahu 5aylik olanakadar akli nerdeymis gercekten dusurmekmi istiyo Allahim nasil gerildim
tarafından
canım bende 26. haftada kaybettim az bi zaman değil yani. kolay bişey de değil ben bi daha olacak mi diye surekli düşünüyor korkuyorum.
cok kızıyorum böyle şeyler görünce. zorunluluk mecburiyet diyor ama nasıl bi mecburiyet olabilir ki Allah yardımcısı olsun akıl fikir versin ne diyelim ki.
tarafından
Evet mihri öyle gözüküyor:(
tarafından
Valla Allah hidayet versin
tarafından
yazık yazık ki şu an nasıl düşürürüm diye kendine çözüm arıyor. umarım burdan biri bişey demez de ortak olmaz o günaha.
(12 puan) tarafından
Nasıl insanlarsınız kı sormadan yargılama yapıyosunuz sızın kadr vcdanım var merak etmeyin Allah bence kıms3yı Bu duruma sokacak careszlıgı vermesin dıye dua edin yeter....
(12 puan) tarafından
Kiiii bsverın sızın duanıza da Grek yok
tarafından
Vicdanlı insan ne kadar çaresiz olsada yapmaz bunu ha birini öldürmüşsün ha karnindakini aynı şey. Eğer ki sorun evliligindeyse çalışır bakarım o çocuğa da yinede öldürmeyi düşünmem
tarafından
Bence vicdanını bizle aynı kefeye koyma
(12 puan) tarafından
Kes ya
(12 puan) tarafından
Hala sormak yerıne belkide uzuntu duymak yerıne neden dıye gelms ukala a cevap verıosn neyin vicdanı o hayrdr
tarafından
Ne yaparsan yap banane yaa
tarafından
Üzüldüğüm sadece karnındaki
(12 puan) tarafından
O zamn işine bak
tarafından
Ok.....
0 oy
tarafından
9 haftalik ilk bebeğimin kalbi durdu düşük yaptığımı zannettim ama kalbi durmuştu düşürememistim kürtaj ile sonlandı malesef canim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 193 göst.
25 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 368 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Senem turp (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 450 göst.
3 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 278 göst.
24 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,336 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,373 soru

24,196,655 cevap

337,290 kullanıcı

...