0 oy
1,365 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (131 puan) tarafından
Eşimin yigeni gelmisti bnde yeni eşofman deniyirdum kızlar normalde iki tane eşofman üst üste giyiyorum soguk tam çıkardım kapı çaldı geldi içeri geçtiler bnde üst üste giyiyorum ya denerken çıkarmıştım ustekini alttaki tek kaldı normal esfoman neyse oturdum ettim baktım ki ortası delik ya nas oturduğumuda umttum bağdaş oturduyssm yırtık yeri görmüştür görse bile kilodum gözüküyor cocukda genç ya çok utanıyorum eşime desem kızar eninde değilim gördü mü diye hayatımda hiç bu kadar utanmadim

18 Cevaplar

+9 oy
(12,271 puan) tarafından
Linç yesem de bu soylemim den dolayı yinede soylicem bacı sende genç adamın yanında picama ile oturma ne şeytani gör ne besmele cek 
tarafından
Lincleyeni lincleriz beraber :))
(12,271 puan) tarafından
Hahhahaha ☺️☺️;)) sağol kardeş
tarafından
Rica :))arkadaş açık mi bilmem de ben kapalıyım öyle bi durum olsa hemen etek giyer çıkarım:))
(6,077 puan) tarafından
Haklısın bencede :)
tarafından
Kız kozalak yeşil yumurtam yine aynı fikirdeyiz ilgic alsana artı
(12,271 puan) tarafından
Ahahhaha yavaş yavaş yeşil yumurtam a geçiş yaptık desene ☺️☺️☺️♥️ teşekkürler bebem ♥️ may00
(12,271 puan) tarafından
Açık kapalı fark etmez ki canım
Yani picama ev hali kimse beni ev hâliyle görmemeli istersem dizi yırtık gireyim benim ev Halim sonuçta
Biranne123
tarafından
Yani doğru canım her şekilde mahrem olan öyle kalmalı:)
-Reklam-
+6 oy
(7,617 puan) tarafından
Evde misafir olunca oturup kalkma adabını bilmek zorundayız 
(131 puan) tarafından
Oturma normal nasıl oturuluyorsa öyle oturuyorum cnm değişik bir şekilde değil sadece yerde oturdigimmdan dolayı gördü mü diye şey yaptım yırtık olmasida istem dışı yani farketmemem de çocuklara daldigim icin
(7,617 puan) tarafından
Orana bakmamistir bence ya takma
(135 puan) tarafından
:)))hahah güldüm
+4 oy
tarafından

Hiçmi anlmadın kuzu içeri hava gelmedimi

tarafından
Sjsjsjsj :D
(7,094 puan) tarafından
Allah seni iyi etsin hava gelmedi mi diyor ya :))))
(7,035 puan) tarafından
Hahhaha bu yoruma koptum bu soğukta bide :D
tarafından
E yani püfür püfür esmiştir ahahaha :D
(7,035 puan) tarafından
Yazın olaydı iyiydi ama kışın olmaz kız ◉‿◉
+1 oy
(2,694 puan) tarafından

Herşeyi eşine söylemek zorunda değilsin bence bile isteye yapılmış bişey değil bu 

(2,694 puan) tarafından
Emmy sağol gülüm teşekkür ederim ❤️
(7,035 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun rahime abla rabim seni ailene Tuvana bağışlasın içini ferah tut hicbirsey çıkmayacak bak gor sen yine eskisi gibi musmutlu donecen aramıza iki böbreğinle :)
(15,031 puan) tarafından
İnşallah sıçramadı anlamında dedim balım moral mühim sen moralini iyi tut
(12,271 puan) tarafından
Canım benim sen içini ferah tut çok üzüldüm kuzu ♥️♥️ Rabb'im seni evlatlarına bağışlasın inşallah sen çok güçlü bir kadınsın eminim bununda üstesinden geleceksin dua edicem inşallah iyi haberler le dönersin postlarinj takip edicem
Belirtileri nelerdi peki canım nasıl anladın
(2,694 puan) tarafından
Şöyle söyleyim bu son bir ay içinde karnım aşırı derecede şişeye başladı hazımsızlık vardı birde böbreklerimin üst tarafı belime vuruyo du ağrısı bende belki üşüttüm enfeksiyon vardır dedim nerden biliyim böyle olacanı tememiyle tesadüf rastlantı olmuş bende
0 oy
tarafından
İsteyerek olmamış eşine de bahsetme gördüyse de yapacak bişey yok bazen ne yazikki böyle şeyler başınıza geliyor
0 oy
tarafından
Kusura bakma da güldüm yaaa
(131 puan) tarafından
Bnde çok utandım ya
0 oy
(45,021 puan) tarafından

İstemsiz güldüm valla:D

(131 puan) tarafından
Bn ise çok utandım ya çocuklar durmuyor diye yerde oturdum oturmaz olaydim
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Ahahahaha  ins görmemiştir 
(131 puan) tarafından
İnşallah cnm ya
0 oy
(163,351 puan) tarafından
ama komik bu yaa ☺
0 oy
(43 puan) tarafından
Görse nolcak bosver sen görsen onunkini dalga gecer miydin
0 oy
(7,931 puan) tarafından
takma canım kafaya bence eşine söyleme bilerek olmamış .Benimde evde giydiğim eşofmanlarımın hep anı eriyiveriyor aynı renk kumaşla yama koyup dikiyorum
0 oy
(53,889 puan) tarafından
seyine bakmamistir heralde
0 oy
(5,291 puan) tarafından
E tamamda farzet gördü eşine niye diyecenki onu anlamadım :))
0 oy
tarafından
Ahahahahahahahh kız kusura bakma kahkaha atim ya postu okuyunca aman kız bisey olmaz olur öyle insanlık hali takma kafaya 
0 oy
(3,269 puan) tarafından
İstemsizce güldüm :) ama inşallah görmemiştir 
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Kız istemsizce güldüm ya çok kötü bir durum ben eve biri gelince hayatta esifmanla durmam 
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Neden genç adamın yanında pijama giyiyorsun ki ben liseye giden kay imin yanında bile eşofman giysem muhakkak üzerine uzun bur şey giyerim valla kendimi günaha sokamam
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Eşine bahsetme inşallah görmemiştir cnm daha bilerek yaptigin birşey deilmuzulme bende şuan utandim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 244 göst.
13 Mart 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Boncuk gozlu (551 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 530 göst.
10 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anneolmakask (895 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 817 göst.
29 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Asenaumay (2,179 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 985 göst.
17 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Buglemila (223 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,429 soru

24,072,223 cevap

330,728 kullanıcı

...