Esimin cocukluk arkadasi var cok samimiler biz 2 yillik evliyiz o da 1 yil once evlendi. Arkadasi surekli gelip gitmek istiyo ama ben mesafeliyim cunku bi kac kere gorustuk bi turlu isinamadim esine bilmiyorum nedenini. Neyse dun arkadasi sabahtan aksama kadar surekli esimi darlamis bize gelin bize gelin diye esim de havvayla konusayim haber veririm demis ama bana gunduz hicbir sey soylemedi eve gelince soyledi bizi cagiriyolar hatta benim yanimda da aradi ben esime dedim ki sor bakim karisinin haberi var mi kafasina gore cagirmasin dedim evet var dedi gelin bekliyoruz dedi. Cocuk usur biz cikmayalim onlar gelsinler hem yemegim de misafir icin uygundu bence mercimek corbasi pirinc pilavi ve islim kebabi vardi salata yapardim dolapta da borek vardi borek kizartirdim esim de tatli alirdi cayla da onu yerdik hazirliksiz ancak bu kadar olabilirdi yani. Esim de dedi onlar cagiriyo hazirlik yapmistir simdi ayip olur dedi hazirlandik ciktik. Eve girdik dk bir gol bir kiz dedi ki ac mısınız? Ya eve gelen misafire ac misiniz diye sorulur mu ben mi yanlis dusunuyorum yani sen hazirlarsin biz yersek yeriz yani degil mi benim misafir anlayisim boyle bilmiyorum siz nasil dusunuyosunuz ben de yok degiliz bi cay icmeye geldik dedim açız mı diyecektim? Esim de ben isten geldim direkt buraya geldik dedi yani açız demek istedi o da oyle soyleyince cig kofte siparis etmis. Cay hazirladi cayin yanina tatli almis kuruyemis almis ben kurabiye goturmustum onu koydu bi de cig kofte vardi iste ne bileyim o kadar cagiriyosunuz bi kek de mi yapamadin bisey de mi yapamadin yani tamam yemege cagirmadin ama cayin yanina biseyler yapilmaz mi neyse ben yemede icmede degilim eve gelince de yerdim ama tek sorun bu da degildi kombi acmiyolarmis evleri aşırı soguktu biz dedik hani kucuk bebegimiz var açar misiniz ki ben cocuga kulotlu corap kalin corap polar pijama ustune kazak onun ustune kapusonlu sweat giydirdim hala bile usuyodu yuzu gozu buz gibiydi yani esim bizim icin sıkıntı degil ama cocuk usuyo kombiyi açın dedi actilar ama ev o kadar soguk ki isinmiyo cocugu battaniyeye sariyorum durmuyo 8,5 aylik hani yeni dogmus bebek olsa sarar yatiririm yok durmuyo esime kalkalim diyorm bize abartiyosunuz ev soguk degil diyolar onlara her giden montla oturuyomus ama abartan biziz. Gecen sene minimumda yakmislar 800 tl fatura gelmis de bu sene yakmayacaklarmis zaten cocuk yok niye yakalim diyolar bizim de gecen sene cocugumuz yoktu ama ben actim valla en fazla da 350-400 gelmistir 800 asla degil. Ay o kadar cok yazacak seyim var ki sonuna kadar okuyani alnindan öpüyorum cocugu uyutup yatirdim kiz dedi ki onlar orda takilsinlar gel biz mutfakta oturalim. Mutfakta oturalim deyince ben gercekten mutfakta oturcaz sandm meger sigara icecekmis kapali balkona gectik ama sigara icecegi icin camı actik oyle bi esiyo ki titriyorum yani neyse ayip olmasin diye belli etmiyorum sigarayi icti camı kapattim bana diyo ki usuyo musun sanki agustos ayindayiz tabi usuyorum yani o da soru mu ki benim ustumde kazak vardi onda incecik bisey vardi bunlar usumemek icin iksir falan mi iciyolar napiyolar baktim kiz hala oturuyo ben dedim ben usudum hadi iceri gecelim sonra da esime soyledim kalktik eve geldik ama nasil usuduysem hala isinamadm normalde atletle yatarim polar giydim yine bile isinamadm midem bulaniyo karnim agriyo uzerime ezan okundu uyuyamiyorum insallah hasta olmayiz hadi ben neyse de cocuk hasta olursa esimin burnundan getiririm boyle olacagini bilsem hayatta evden disari adımımı atmazdım
Çocukla gitmiyorum akraba harici.
1,490,221 soru
24,354,768 cevap
346,688 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın