+1 oy
1,106 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Nefret ediyorm bu adamdan iyice soğudum yemin ederim ya dışarı da fırıldak gibi abaza gibi geziyor sokaga bile çıkmak istemiyorum artık neyse bugün akşam 5 6 gibi dışarı çıktık telefoncuya kırılmaz cam almaya gidecektik neyse yan tarafında da kart dolumu yapıyolar otobüs

Eşim sen gir ben gelirim dedi sonra arkamda bi kız vardı tayt giymiş kendi halinde kız ama eşim olacak ****** yere tesbihi atıyor bilerek egiliyor birde arkadan bakıyor kıza gördüm bunu agzına sctm sen iftiracısın nerde egildim lan yalancı diyor bu adamdan iyice soğudum ya bi açıgı olsa boşasam diyorum bazen ya sürekli aynı 

24 Cevaplar

0 oy
(1,026 puan) tarafından
Telefonunda bişeyler yok mu kontrol et sürekli bişey çıkar belki
tarafından
Yok cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tabi ki inkar edecek sen bi dahakine telefonu hazır tut video kaydı al mahkemeye git kıza da söyle bu adam seni taciz etti sana bakmak için böyle yaptı o kız da şikayetçi olursa o zaman boku yedi
tarafından
Aklıma gelmiyor degil keşke biri görse ne bakıyon laa diyip dayak atsa seyredicm
0 oy
(75 puan) tarafından
Bi kızla anlaşcaksın oyuncu bi kızla. Kocana yanacak masus send e zibilyon tane delil biriktrmş Olcan ama kız seni satmıcak yani. Mahkemede dunup donuna kadar alarak boşucan.. Tek eşin öle değil o kadar çok var ki öle insanlar ne kadar üzücü.. Evlenmeden önce fln böle değildi herhalde demi
tarafından
Yok evlendi kurdurdu ******
0 oy
tarafından
Böyle ***.leri şeyinden asmak lazım 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 575 göst.
22 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fadik63 (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 937 göst.
11 Haziran 2023 Diğer kategorisinde nefesimasyam (885 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,912 soru

24,175,779 cevap

336,102 kullanıcı

...