0 oy
284 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

4 te uyandılar uyumadılar bidaha :D eşimde işe gidecek diye adamda uyuyamadı seslerinden, salona getirdim Çizgi film açtım izlediler bir yandan birşeyler yedirdim, oğlumda annemi saat 5 te aramış konuşmuş ahahaja annem 6 gibi bidaha aradı kadın korkmuş bişey mi oldu diye yüreğim güm etti o saatte telefon çalınca diyo hahhaahah kahkaha attım :D velhasıl uyumadıla hala, bende biraz iş yapim bare

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bizde 3 buçuktan beri ayaktayız geberiyorum uykusuzluktan :)) 
tarafından
İnsanın gözü ağrıyor dimi, 2 side uyandı uyumadı :/
tarafından
Kız bende bir tane velet var Allah sabır versin sana 2 çocukla zor kaç yaşındalar anneanneyi aradıklarını göre ufak değiller pek :D
tarafından
Oğlum 3 yaşında o herşeyi biliyor maşallah :D kızımda 1 canım, oğlum arıyor zaten konuşmuş adam ne güzel
tarafından
Yerim onun ağzını maşallah :) kızda başlar yakında abisine uyarak :D
-Reklam-
0 oy
tarafından

Al bendende o kadar 4 buçukta kalktı hala ayaktayz :( 

tarafından
Artık adam uyusun diye içeri geldik ama gözüm ağrıyor
tarafından
Bnde salondaym eşim işe gtcek die :) aynı kaderi paylaşıyorz  :)
tarafından
Bende akşam salonun yerini sildim süpürdüm, şimdi de kalktım ünitenin tozunu aldım, perdeyi makineye attım burda işim bitti :) dedim benimki işe gidene kadar burası bitsin, ara koridoruda yapmıştım dün halılarını kaldırdım süpürdüm sildim falan, mutfak ve küçük odanında halısını dün yıkadım onlarıda sersem toz alsam yeter
tarafından
Ohh mis , bnde evi mutfağı toparladım sadece süpürme silme kaldı akşama yemekte var :)
tarafından
Benimki gece 12 de geliyor gece o yüzden bugün yemek derdim yok çocuklarla kendime bişeyler yaparım yeter :)
tarafından
Afiyet olsn kuzum
0 oy
tarafından

Aleyküm selam kurulu saat gibi her gün aynı saatte kalkmayı nasıl başarıyor bu bebe anlamıyorum :sleeping: gecede uyumadı hala uyanık kucağımda etrafa bakıyor yeni görmüş gibi  5 buçuk aylık :D misafirim gelecek bir sürü iş beni bekler

tarafından
Amaan bide uykusuzluk üstüne misafir, ne yapcan çaya mı yemeğe mi geliyorlar
tarafından
Çaya geldiler gittiler kuzum tiramisu yaptım makarna salatasi ve cevizli kurabiye yaptım. Elmalı kurabiye yapacaktim o bayağı zahmetli kısırda yapmaktan vazgeçtim
0 oy
tarafından
Bütün gece yarım saatte bir kalktı şimdi de uyuyor bebem 
0 oy
tarafından

Hiç uyumayan olarak beni de bir köşeye yaziver bacım :unsure:

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 224 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 887 göst.
15 Mart 2020 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 328 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde _GaRDeNYa_ (520 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 362 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,211 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,216 soru

24,180,382 cevap

336,296 kullanıcı

...