0 oy
191 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (187 puan) tarafından

image

Tesettürlüyüm hiç boyatmadım saçımı şimdiye kadar rengi kumral ama hamileliğimin sonuna yaklaştım kendimde değişiklilik istiyorum kilo vs çok önemli değil veririm doğumdan sonra ama çatlaklarım çok oldu güzel hissedemiyorum kendimi eşimde saçımı boyatmamdan yana değil ben seni böyle seviyorum diyip geçiştiriyor fakat ben bana iyi geleceğini düşünüyorum ne yapmalıyım bilmiyorum 

1 cevap

0 oy
(4,687 puan) tarafından
Ay bu renk çok güzel 
(187 puan) tarafından
Bayıldım bende gerçekten saç boyum böyle ve mavi gözlü falanım zaten gider birde bu renk bana diye düşünüyorum
(4,687 puan) tarafından
Makyaj ister bu saç ve iyi bir kuaföre yaptırırsan güzel olur
(187 puan) tarafından
Kuaför falan buldum da bilmiyorum çok kararsızım pişman olmaktan korkuyorum
(4,687 puan) tarafından
Daha önce boyatmışmıydın doğumdan sonra boyatan daha iyi olur
(187 puan) tarafından
Yok hiç boya yok saçımda doğumdan sonrada üç ay boyatmayın diyorlar emzirme döneminde kendi saç rengim koyu değil fazla dibine girmeden boyanır mı diye düşündüm doktorum gerçi boyatmanda sorun olmaz ilk üç ay önermiyoruz demişti
(4,687 puan) tarafından
Canım omre yaptır oda çok hoş bu röfle gibi dip boyası gelir saç yıpratır ama omre çok şık güzel yakışır
(187 puan) tarafından
Teşekkür ederim eşimi ikna edip birde ona bakayım :)
(4,687 puan) tarafından
Rica ederim ☺️
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
45 cevap 2,190 göst.
26 Temmuz 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde SznNa (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 168 göst.
1 Temmuz 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Gamzemucize (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 364 göst.
1 Temmuz 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Gamzemucize (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
4 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (714 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,511 soru

24,140,401 cevap

334,471 kullanıcı

...