0 oy
704 göst.
Diğer kategorisinde (12,272 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Her doğum günümde nedense

Biraz yas hâline burunuyorum

Uzun zamandır kardeşlerim hariç kimse hatırlamıyor doğum günü mü özellikle çocuklar

Neyse sağlık olsun

Her yıl bu şarkıyla Kendi kendime kutluyorum 

Yataktan dağınık ve fazlası ile doğal halimle selamlıyorum sizleri

30 Cevaplar

0 oy
(2,655 puan) tarafından

Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu senelerin olsun inşallah :)

(12,272 puan) tarafından
Sağ ol canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun ♥️♥️☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Adın neee gülüm 
(12,272 puan) tarafından
İpek ☺️
tarafından
Iyi ben kutladım  postuma bak
0 oy
tarafından
Doğum günün kutlu olsun canım her yıl biraz daha yaşlanıyoruz bazen bende kimse hatırlayıp da yüzüme yüzüme ne kadar çöktün la demese diyorum "D hxjsnskanaha ama senin masallahin var daş gibisi ")
(12,272 puan) tarafından
Hadi be oradan taş gibisin sen ♥️♥️♥️☺️
Benden daha güzel de gençsin her şeyden önce yüreğim çok güzel bunu bil çok teşekkür ederim çok sağ ol seviliyorsun ♥️♥️♥️♥️
tarafından
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ bütün kalpler sana gelsin
0 oy
tarafından
Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı yıllara 
(12,272 puan) tarafından
Sağ ol canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun geç yazdım kusura bakma ♥️♥️♥️☺️☺️
0 oy
(5,372 puan) tarafından

Doğum günün kutlu olsun kozalağımmmm♥️♥️♥️ Rabbim sağlıklı huzurlu musmutlu uzun ömürler nasip etsin herşey gönlünce olsun inşallah bidenemm :P

(12,272 puan) tarafından
Tuğbam kuzum☺️♥️♥️♥️♥️♥️
Seviyorum kız seni senin de her şey gönlünce olsun çok teşekkür ederim çok sağ ol öpüyorum seni kocaman ♥️♥️♥️
0 oy
(45,023 puan) tarafından

İyiki doğmuşsun kozalagim hayatın boyunca rabbim hep yüzünü guldursun bütün güzellikler seni bulsun evlatlarınla kocanla güzel hayırlı bir ömrün olsun inşallah.:)<3<3

(12,272 puan) tarafından
Sağ ol bir tanem çok teşekkür ederim çok sağ ol Allah razı olsun kusura bakma ne olur o gün çok yoğundum dönemedim Bir kaç kişiye hakkını helal et artı vereceğim birazdan ♥️♥️♥️♥️ beni affet ♥️♥️☺️
(45,023 puan) tarafından
Hiç önemli değil olurmu öle şey❤️
(12,272 puan) tarafından
Çokça ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️☺️☺️
0 oy
tarafından
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere
(12,272 puan) tarafından
Sağ ol kuzum çok teşekkür ederim çok sağ ol Allah razı olsun geç yazdım kusura bakma hakkını helal et hepinizi çok seviyorum ♥️♥️♥️♥️
0 oy
tarafından
Allah uzun sağlıklı ömür versin inşallah ❤❤benimkinide kimse hatırlamaz. Belki abim babam hatirlar. Belki esim ne zaman oldugunu bile bilmez :D ama bu onu kötü bir es yapmıyor sadece ikimizde umursamiyoruz boyke seyleri
(12,272 puan) tarafından
Yani evet haklısın bu konuda kötü bir eş olmaz ama Özel günlere önem vermeyen bir eş olur �şte herkes karşısındaki insana kendisi gibi zanneder ya ben de aynı Tanrı bekliyorum o yüzden oluyor sanırım çok teşekkür ederim yorumun için geç yazdım hakkını helal et kusura bakma lütfen ♥️♥️♥️♥️♥️♥️
tarafından
Onemli degil. Bazi insanlar ozel gunlere cok ozen gosteriyor sen oyle oldugun icin esindende beklemen normal :)❤❤
0 oy
(14,413 puan) tarafından

Eşşek sipalari vay insan annesinin doğum gununu kutlamazmı beeee

Eeeen güzel yaşlarindasin canimm mutlu senelerr 

Bu yıllarin tadıni çıkar giden gunler geri gelmiyo

İyiki dogmuşum de o sarki ne öyle kız dinleme onu

Şöyle oynakli bişiler aç lütfen <3

(12,272 puan) tarafından
Oy kuzum benim ya canımsın vallahi çok teşekkür ederim yorumun için çok güzel şeyler yazmışsın güldürdün benim geç yazdım ne olur kusura bakma ama artı vereceğim mutlaka ♥️♥️♥️♥️ ne bileyim kız hüzünleniyorum işte annem kardeşlerim kutladı çocuklarım akşam saat onda farkettiler benim doğum günüm olduğunu ben söylemesem onu da bilmeyeceklerde ben de sizin gibi kutlama yazacağım dedim çıktım işin içinden akılları başlarına gelir belki ☺️☺️☺️☺️
(14,413 puan) tarafından
Ya canikom kimseden fayda yok vallahi evlattan bile tecrübeyle sabit
Hep çıkar dünyasi olmuş napalım canları sağolsun :-))
Analar ***** olur der annem hep :D
0 oy
tarafından
Seni tanımıyorum ama her insanın doğum günü çok özeldir ve bence güneşin bir kez dönüşü boyunca geçen en guzel gün bende  görünce kutlamak istedim. Doğum günün kutlu olsun güzel anne :) 
(12,272 puan) tarafından
Oy canım benim ben de seni tanımıyorum aslında yenisin sanırım çok teşekkür ederim çok sağ olun dileklerimi ve duan için buradaki her annenin Güzel ve özel olduğuma inanıyorum ben de sen de onlardan birisi bilmukabele iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum Allah'a emanet geç yazdım kusura bakma lütfen ♥️♥️♥️♥️♥️
tarafından
Bu arada ben Şeyma. Aynen ufak ufak tanışıyoruz buradakilerle :) estağfurullah canim hepimiz çocuklu insanlarız herkesin bi telaşı koşuşturmacasi var tabi geç yazacaksın. Sen de Allah'a emanet canim. :)

İlgili sorular

+3 oy
11 cevap 252 göst.
20 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (2,028 puan) tarafından soruldu
+3 oy
14 cevap 421 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (7,076 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 349 göst.
18 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Miroskos (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 558 göst.
5 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Fadim (1,014 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,188 soru

24,397,762 cevap