+1 oy
1,159 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

sabah sabah motive olalım hadi 1 9arasi sayı şöyle 

37 Cevaplar

0 oy
(54,529 puan) tarafından
3 olsun benim olsun❤️
tarafından
3

Allah'ım, beni en güzel amellerle en güzel ahlâk sahibi olmaya ilet, senden başka güzel ahlâka götürecek yoktur.
(54,529 puan) tarafından
aminnn ❤️guzel yureginden opuyorum☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
1 olsun canin
tarafından
1

Allah'ım! Bana hayırlısını ver ve benim için en hayırlısını seç.
0 oy
(18,726 puan) tarafından
3 demek geldi içimden yaaa
tarafından
Allah'ım, beni en güzel amellerle en güzel ahlâk sahibi olmaya ilet, senden başka güzel ahlâka götürecek yoktur.
(18,726 puan) tarafından
Amin amin inşallah ❤️
0 oy
(164,148 puan) tarafından
3             
tarafından
(164,148 puan) tarafından
cok guzel ⚘⚘⚘⚘⚘
0 oy
(1,069 puan) tarafından
5 geçti içimden
tarafından
Allah'ım! Seni ve Seni sevenleri sevmeyi ve beni sana yaklaştıracak işleri sevmeyi nasip eyle
(1,069 puan) tarafından
Amiiin Allah razı olsun
0 oy
tarafından
5 en sevdiğim sayi
tarafından
Allah'ım! Seni ve Seni sevenleri sevmeyi ve beni sana yaklaştıracak işleri sevmeyi nasip eyle
0 oy
(2,537 puan) tarafından
,8 numara diyecem
tarafından
8

Allah'ım, Senden doğru iman, güzel huy, âfiyet ve sağlık ihsan buyurmani diliyorum.
(2,537 puan) tarafından
Amin inşallah zaten sağlığım yok tam denk geldi
0 oy
(7,161 puan) tarafından
6 canım içimden gecen
tarafından
6

7/10

Ey bağışlaması bol Rabbim! Beni bağışla Şüphesiz Sen çok affedicisin. Affetmeyi seversin. Beni affet.
0 oy
tarafından
8 geçti içinden 
tarafından
8

Allah'ım, Senden doğru iman, güzel huy, âfiyet ve sağlık ihsan buyurmanı diliyorum.
tarafından
Amin amin
0 oy
tarafından
6 diyorum içimden gecti
tarafından
Ey bağışlaması bol Rabbim! Beni bağışla Şüphesiz Sen çok affedicisin. Affetmeyi seversin. Beni affet
0 oy
tarafından
6 demek geldi
tarafından
Ey bağışlaması bol Rabbim! Beni bağışla Şüphesiz Sen çok affedicisin. Affetmeyi seversin. Beni affet
tarafından
Amiin cokca amiin insallah ❤
0 oy
tarafından
8 geçti içimden
tarafından
Allah'ım, Senden doğru iman, güzel huy, âfiyet ve sağlık ihsan buyurmanı diliyorum
0 oy
(2,831 puan) tarafından
9 u seçiyorum ☺️
tarafından
10/10

Allah'ım, Bize haksızlık edenlerden Öcümüzü al, düşmanlık edene karşı bize zaferver, bizi dünyanın peşinden koşturma, dünyayı, en çok düşündüğümüz, tasasını çektiğimiz bir varlık haline getirme.
(2,831 puan) tarafından
Amin inşallah canım gerçekten de bazen bu duayı hep ediyorum
0 oy
tarafından
8 için ne diyor acaba 
tarafından
Allah'ım, Senden doğru iman, güzel huy, âfiyet ve sağlık ihsan buyurmani diliyorum.
tarafından
Amiiiinnnn inşallah :)
0 oy
tarafından
Uğurlu sayım 3
tarafından
3

0 oy
(4,176 puan) tarafından
9  .............
tarafından
Allah'ım, Bize haksızlık edenlerden Öcümüzü al, düşmanlık edene karşı bize zaferver, bizi dünyanın peşinden koşturma, dünyayı, en çok düşündüğümüz, tasasını çektiğimiz bir varlık haline getirme

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 363 göst.

Kategoriler

1,495,534 soru

24,431,120 cevap

352,510 kullanıcı

...