Eşimle 3.5 sene once evlendik hemde cok severek ama bir türlü duzen tutturamadik bazen cok iyiyiz bazen düşman gibi. Kavga ettigimizde kufurlee hakaretler havada uçuşuyor devamli agrasif devamli sikayetci hayattan soğudum artik. Geçen ay kavga ederken skt. Git dedi bi kere daha bu lafi edersen giderim kendine ceki duzen ver artik bu evde çocuk var dedim bugun yine aynısını soyledi bende eger bu lafi bi daha edersen giderim demedim mi dedim kolumdan tuttu sktr git o zaman dedi ailemi aradım gelin alin benide cocugumuda diye tmm dediler ailem sehir disindalar bu arada. Sonra oturduk konuştuk dedim olmuyo anlaşamıyoruz bu evde boyle cocuk buyumez o diyoki ben oyle demedim neyse konustuk ettik oda bende ayrılmaktan yanayiz ama oglumuzdan ayri kalmak istemiyor tayin isteyim cikana kadar kal burda alt kata gelmem sadece çocuğu goruyum diyo 2 3 ay bekle dedi sizce napiyim gercekten cok mutsuzum en cokta ogluma üzülüyorum alsam gitsem babasiz kalacak kalsam mutsuzum hergun kavga gürültü napacagimi şaşırdım. Nolur dua edin bana