0 oy
511 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (302 puan) tarafından
En büyük korkum bu doğumda o sancıları çekerken yanımda kimsenin olmaması annem bugün konuşurken dedi işe girmesem gelirim dedim bende biraz kırıldım zaten duygusalim evimi duzerkende kimse yoktu tek başıma herşeyimi yaptım eşim bir yere kadar destek oldu bu arada kaçarak evlenmistim 

24 Cevaplar

0 oy
(3,146 puan) tarafından
İlk doğumum tek çocuğum var eşim giriş yapılana kadar yanımdaydı artık yeter dediğimde tekerlekli sandalyeye oturum o kaldı beni götürdüler kimsesiz gibi hissediyor insan ve ben bunu iki kez yaşadım ilkinde kalbi duruyor diye aldılar kimse yoktu telefonum bile yoktu sonra doğumda ebem çok iyiydi Allah ondan razı olsun annecim annecim diye yanımda oldu elimi tuttu doğumdan sonra odaya aldılar gene kimseyi almadılar eşim bebeği görmeye üç dört defa geldi yarım saat yalnızca tüm gece yalnızdım anca eve gelince annem kayınvalidemi gördüm yoksa yapayalnızdım ama. canım parçam kızım vardı yalnızlığım onun ağlaması ile bitti. Yalnız olucam diye korkma yalnız değilsin evladın var ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Devlet Hastanesi'nde sen kimse almiyolar zaten yanınada zaten öğün anliyorsun kim dost kim düşman benim eşim öğün ağlamıştı beni o halde görünce hala gözümün önünden gitmiyor şuan ikinci çocuk istiyor daha kolay olur senin için diyor ama benim tansiyon problemim felan var preeklamsi var ben istemiyorum ama öğün çok iyi anladım kim benim yanımda veya değil Allah'ın bir sancida kurtarsın ben tek girdim doğuma ama yanında biri olması çok iyi olur model olur nazını çeken biri olunca iyi oluyor insan nefes aldığını hissediyor 
0 oy
(346 puan) tarafından
Covid halimle 3 gün boyunca tek başıma kaldım doğumda tek başıma sancı çektim 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 905 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Daisylovess5 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 775 göst.
24 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (835 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 920 göst.
21 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu
+3 oy
5 cevap 395 göst.
8 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde 1lina (32 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,194 soru

24,083,040 cevap

331,305 kullanıcı

...