0 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Salı günü tel kontorlum var kızlar alta da takilacak arti tellerim sıkılıp yerine kalın tel olacak. Ve Trabzon'a gitmem lazım ne yazkki. Doktor ağrın olacak bir daha ki kontrol de demişti. Otobüsle gitsem 6 saati buluyor kendim araçla en fazla 4 saate giderim. Ama sorn su dönüşe çok ağrım olabilir araç kullanmam da sıkıntı yaratabilir malesef. Tek taktirnalar ağrı çok mu oluyor ve otobüsle mi gıdım araçla mi sizce kızlar 

4 Cevaplar

0 oy
(4,875 puan) tarafından
Araba kullanan başka bir yakının varsa beraber gidin dönüşte o sürsün 
tarafından
Babam kullanamıyor dayım a diyebilirdim tek oda covid
(4,875 puan) tarafından
6 saat uzun canım hem kendi aracınla gidersen durmak dinlenmek istediğin yerde dinlenirsin. Yada tek git 2 gün evinde kal ağrın biraz daha dinsin sonra yola çık
tarafından
Ama Kayra yi anneme birakacam canim ve annemi maf eder işte günü birlik gidip gelmem lazım. Oda en az 6 saat sürüyor otobüsle bazıları çok mola veriyor
(4,875 puan) tarafından
Otobüsle Gidiş geliş seni mahveder . Bir şekilde şoför bulman gerek
tarafından
Kimi bulcam canım ya erkek bulmam lazım onda da gece hoş olmaz işte
(4,875 puan) tarafından
Kuzenin vs yok mu hiç .
Yada ertelemek zorundasn
tarafından
Yok canım ya samimi değilim o kadar bir tanesi ile samimiyim oda yurt dışında . Ertleeyemm erteledikce tedavim uzar cikmazdayim suan
(4,875 puan) tarafından
O zaman mecburen otobüs başka çaren yok gibi
tarafından
Bakalım düşünüyorum napsam
-Reklam-
0 oy
(100 puan) tarafından
Otobüsle perişan olursun kuzum agrinda olacakmış rahat edemezsin arabayla gitsen en azından ağrın olduğu yerde durur dinlenirsin ağrın geçtiği zaman yola devam edersin 
tarafından
En kotu öyle yapacam canim ağrım olunca kenariya cekecem çünkü otobüs beni felaket yapar
(100 puan) tarafından
Aynen öyle kuzum
0 oy
(15,045 puan) tarafından
Eşim taktırdı kardeşim de taktırdı ikisi de dr un dediği gibi bir ağrı yaşamadı sadece yemek sıkıntı oldu abartmış sanki dr
tarafından
Çene yapısına ve dişe göre ağrı oluyor canim sıkarken herkes de bir olmuyor niye abartsin adam
(15,045 puan) tarafından
Canım kız kardeşimde hem çene geriliği var hem de diş fazlalığı 4 diş çekildi üzerine aynı gün tel takıldı. Araç kullanmanı etkileyecek kadar ağrı olacağını ben kendi adıma sanmıyorum. Otobüs kısmı açıkçası bence daha sıkıntı aracın ile istersen bir yerde durur dinlenir gelirsin istersen hızla devam edersin. Ben iki örnekten yola çıktım, sen bilirsin
tarafından
Canım benim islemim çok uzun işte dolgum da var yapılacak ona göre mi adam ağrın olur dedi bilmiyorum ama otobüsle perişan olurum en iyisi araçla gidip dura kalka gelmek üst tellerim takıldığında 2 gün ağrı yaptı sonrası yapmadı inşallah bunda da hiç olmaz
0 oy
tarafından
Bnce arabanla gt arın olursa ağrı kesicş alırsn , çok aman aman ağrın olcağını düşünmüyorm kardeşim öyle bşey yaşamadı
tarafından
Arabayla gidecem dur kalk yapacam en kotu ihtimal canim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 213 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde EvLaTlArIm71 (2,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 177 göst.
14 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
31 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Karagoz2525 (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 100 göst.
14 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muallime3455 (21 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,809 soru

24,077,491 cevap

331,018 kullanıcı

...