Pankek, yumurtali ekmek, çılbır, sigara boregi guzel olabilir
yeterli deglmi zaten yapacaklarnz
Buzluk böreği diye geçiyor patatesli olabilir.. havucu rendeleyip hafif kavurup yoğurt ile servis yapıyorum.. (1 gün önceden kavurup sabah yoğurtlayabilrisin) Yumurta salatası Menemen Birde salam, sosis, sucuk küçük küçük doğrayıp kavuruyorum, üzerine yeşil biber, sonra kabuğu soyulmuş ince domates dilimleri diziyorum domates pişip suyunu çekince kaşar dilimleri koyup kapağını kapatıyorum.. kadar eriyince tava ile getiriyorum ortaya ( Servisi şık değil ama tavadan yemesi mükemmel )
Canim 2-3 tane patetesi rendele suyunu sık 1 bardak kasar rendele icine 2-3 tane yumurta kir baharat seviyosan karabiber lulbiber kat tavada duz bi sekilde pisir tabak yardımıyla ters duz yaparak pisir arkali onlu krep yapabilirsn borek acabilirsn aklima simdilik bunlar geldi
Canım milfoyun 1 dilimini 4e dölüp icine istediğin harctan koyup kapat hem lokmalık oluyor hem daha hoş görünüyor kırmızı biberleri biberin seklini bozmadan çekirdeklerini temizle kizart kızarınca kabuklarini soy icine beyaz peynir veya lor dereotu yada maydanoz birazds zeytinyağı kapta karıştır içini doldur bütünde servis edebilirsin dilim dilimde yapabilirsin cok lezzetli oluyor ve cokta güzel görünüyor kırmızı biber dolması diye google den bak istersen afiyet olsun
1,489,622 soru
24,346,370 cevap
346,259 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın