0 oy
998 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (329 puan) tarafından
Çocuğum 2yasinda daha uyku düzenimiz pek oturmadı eşim sabah 6bucukta kalkar ben 6da kalkarım kahvaltı hazırlamaya uyku düzeni olmadığı için kimi zaman geç yatar kimi zamn erken bende haliyle uykusuz kalıyorum sabah eşimi geçirince uyuyorum cocuk uyuyo olunca akşamları yorgun olunca erkende yatar bisy demem ama ben sabah uyuyunca sıkıntı olmaya başladı neymiş o çalışıyormuş ben niye öğleye kadar yatiyomusum evde yetismeyen biyer olunca beraber yaparız der sinirlendimi pissin yatıp duruyon bi iş yapmiyon ben evde k.pek bakamam gibi laflar der ben çocukla gece yarısına kadar oturuyosam hakkım değilmi neymiş o çalışıyormuş ben evdeymisim yorulmazmisim yatamazmisim çocuğun uyku duzeninide ben bozmusum gece cocuk uyanır oda uyanır uyutmaya çalışırım salona gidip uyut diye uykusuz kaliyomus basbas bağırır valla bıktım artık ya 

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ulen yıne şuraya gırdım sınırımden bogacagım kocamı alnından opesım geldı neler var ya, ne demek kopek beslemem ulen ben kopeksem benle evlenen sen benden ala kopeksın desene terbıyesız adam
(329 puan) tarafından
Ya öpte başına koy bacım nelerle uğraşıyoz gör
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah ıslah etsin 
(329 puan) tarafından
Amin cnm ama ıslah olası yok hic
0 oy
tarafından
Bak desen yaarım saat bakamaz çocuğa ne bu laflar, yatmayıp ne yapcakmissin ona mı danışcan o kararını köpek lafinida yedir ona  
(329 puan) tarafından
AA olurmu bakar çok iyi bakar okonuda bende güvenirim ilgisi cocuga 10numara oturur oynar ama cocuk biseye agladimi oklar bana dönüyo inanırmisin cocuk hasta olup ağlayınca bile suçlusu benim bana bağırır durur ben hasta ediyor ya sanki meraklıyım çocuğun ağlamasına
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Benim eşim de beş buçuk da kalkıyor. Ama şikayet etmiyor bende uyuyorum. Öğlenleri oğlumu uyutup da uyuyorum. Hem sabah eşime kahvaltı hazırlanıyordum. Şikayet edecekse çalışırım. Ama şikayet etmiyor . Köpek gibi ne demek ya herkesin bir görevi var 
(329 puan) tarafından
Erken yatıp dinlenmese anliycam ya yatmasına yatıyoda  ondaki rahat bekarda yok
(5,572 puan) tarafından
İşte . Bencil bencildir sadecce kendi rahatını düşünüyor demek ki
(329 puan) tarafından
Aynen
0 oy
tarafından
Vallahi benimki özellikle aramaz uykun bölünmesin diye 4 çocuğum var kızarım neden aramdin diye sen uyu diye aramadım der
0 oy
tarafından

Çoğunlukta benim eşim söyle temizlik yapar yok şöyle yemek yapar demis :D

Zaten kadında eslerinizi övün demis.

O yokmuş gibi yapacaksın eve gelince yine saldırırsa sende dişini gostericeksin kendilerini ne saniyorlar

(329 puan) tarafından
Disimi gösterdim cnm neymiş kadın dediğin alttan alırmış hep anlaşılmak istiyo o bi odada çocukla TV izlio ben bi odadayim cocuk arada onun yanına arada benim yanıma gidip geliyo işte oynuyo
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Ben kalkarım eşimi gönderirim kapıyı kilitler yatarım hiç karışmaz eşim akşama kadar yatsam da bişey demez 

Su erkeklerin hiç biley yapmıyosn lafına **** oluyorum akşama kadar eve elimi sürmeyelim akşam görsün ne halde olduğunu da iş yapıyoz mu yapmıyoz mu anlasınlar 
(329 puan) tarafından
Onuda gösterdim cnm bigun hususi ama anlayana
(2,589 puan) tarafından
Onların dışarda yaptığı iş belli mesela şoförse araba sürüyo bizim ki öylemi kalk topla süpür yıka katla çocuğu uyut karnını doyur yemek yap bulaşık yıka kış y temizliği yaz temizliği yatak yorgan yıkama onlara baksan biz evde yatıyoruz şu çocuğa 5 dk bak desen ben işten geldim Yorgun’um derler biz Ne yapalım ahtapot değiliz ki heryere yetişelim
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Evlilikte 4 yılı geride bıraktık bugüne kadar toplasan bir ay kahvaltı hazırlamışımdır zaten öyle bir alışkanlığı da yok akşama kadar yatsam neden yattın diye sormaz eşin çok terbiyesiz evde k.öpek mi besliyorum ne demek? Onlara gelince yorgunluk uykusuzluk var ama kadınlara gelince yok çünkü biz robotuz!!!
(329 puan) tarafından
Aynen öyle cnm
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Rabbim akıl fikir versin
(329 puan) tarafından
Amin cnm inşallah
0 oy
(30,260 puan) tarafından

Eşin kafası iyi değil ne demek köpek ya.

Hayırdır o kimin neyiki sana o lafı kullanıyor büyuk bir saygısızlık.

(329 puan) tarafından
Kendini bisy saniyo işte

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 1,453 göst.
+1 oy
3 cevap 165 göst.
0 oy
20 cevap 629 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 551 göst.