0 oy
222 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Bugün karşımdaki avm ye gülücük ve pançonun çıtçıtlı atletleri gelmişti tabi ki çakma ama kumaşları aşırı yumuşaktı 56 aldım en küçük 56 vardı yenidoğan için bu numsra oluyor değil mi 

2 Cevaplar

0 oy
(4,098 puan) tarafından
56 cm mi canm
tarafından
Evet canım 56 cm yazıyor :)
(4,098 puan) tarafından
Olur canım
tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(13,307 puan) tarafından
En fazladır kuzu ortalama o civarda doğuyor bebekler ya. Evet şuan bir yaş 80 cm ler olmuyor bize mesela
tarafından
Yani doğru almışım değil mi yenidoğan için :)
(13,307 puan) tarafından
Evet kuzum azıcık büyük gelebilir ama senin sorunun değil tüm bebekler öyle oluyor
tarafından
Oy o kadwr küçğk mğ oluyorlar aldığım küçük şeyler sanki küçğk gelecek gibi gözüküyor ama gözüme :)
(13,307 puan) tarafından
Yok kuzum minicik oluyorlar bizimki toplu doğdu sayılır yine de yenidoğanları 2 ay giydi 47 cm 3770 doğdu üstelik
tarafından
Oy maşallah canım bebeğime şimdilik boyu uzun dediler ama bilemiyorum ileride nasıl olur :8
(13,307 puan) tarafından
Amin. İnşallah sağlıklı olsun da kuzum illa olur o kıyafetler ona.
tarafından
Amin inşallah canım Kilotlu çorap bebek için zararlı diyorlar Bi bilgin var mı :) bebeğin hangi ayda, doğdu ve nasıl giydirdin canım :)

Ben ilk defa anne olacağım da bilgilerim çok zayıf :=
(13,307 puan) tarafından
Geçen yıl ben de öyleydim Eylül 10 doğumlu 13 aylık geçen yıl çok soğuk havalarda giydirdim üç beş kere soğuk dışarı çıkmadığımız için pek denk gelmedi işin özeti evde de kombi yanıyordu. Evde bir çıtçıtlı bir tişört ince yelek bazen altına da eşofman ya da tulum yelek giydirdim evde 1000 TL bile geldi doğalgaz bir kere hasta etmedim bebeği
tarafından
Ne güzel ya bizimki merkezi ısıtma açıp kapatamıyorum ben o yüzden ısıtıcı alacağım
(13,307 puan) tarafından
Korkma o kadar soğuk olmuyor herşeye rağmen sizinki daha iyi

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,450 göst.
0 oy
4 cevap 441 göst.
20 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 479 göst.
17 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Külliyen yalan (344 puan) tarafından soruldu
+1 oy