Kızlar bu postun altina kimsenin bilmediği bi itiraf paylasalim komik ya da degil bakalim kimden ne itiraf gelecek. Ben başlıyorum
Bundan 10 sene once 16-17 yaslarimda babamin dogum gunu icin pasta yapmak istedim herseyini bir guzel yaptim sıra ustunu suslemeye geldi evde de kirilmis fındık içi vardi ustunu onunla susledim en kucuk kardesim de yanımdaydı abla pastanin ustunde bisey hareket ediyo dedi bi bakarim ki kurt geziniyo meger fındık kurtlanmış. Sonra ne yapti bu kardesiniz? Tabi ki pastayi atmadi ustundeki kurtlari atti pastayi da afiyetle yedik ıyy falan demeyin suan olsa tabi ki onu yapmazdim ama o gun o kadar ugrastigim pasta bosa mi gitseydi
Not:Kimse duyar kasmasin lutfen yedik bitti kimseye de bisey olmadi gulelim diye yazdim bakalim sizlerden neler gelecek
Bende orta okulda kurabiye süslemek için kırtasiyedeki simlerden kullanmıştım tüm sınıf yedik kimseye bişey olmadı
Kız kardeşimi awm de unuttum yarı yolda fark ettim döndüm geri almaya 14 mü 15 mi neydim
Annem babam ayrı babama brn anneme gidiyorum anneme de ben babama gidiyorum deyip arkadaşlarım la gece clubüne eğlenmeye giderdik içer eğlenirdik (tövbeliyim) ailemin daha bunlardan yeni haberi oldu
Daha çok itiraf var da yazmaya yürek yok qkjdjajdjja allah affetsin
Linç tayfasıni dövmek istiyorum müsade varmı
Ben ne haltlar yedim bir bilsen ama istemezsiniz
Ben de bir kere babam Ballı ballı keçiboynuzu almış. Onu yiyorduk ablamla. Balı da dediğim gibi çok fazlaydı. Elime aldım sündürüyorum. Tam ağzıma götürecektim ki solucan olduğunu fark ettim. Ve yazık hayvanı sürdürmüştüm iyi yaşıyormuş ama bunu görünce bir fırlattım halıya. Halının üstünde yaşıyordur belki hala aradan çok uzun zaman geçti oba kurmuş da olabilir
Gayet normal bişey bnce ayrıca kurt en temiz şeydir buna emin ol canm ben olsam bnde aynısını yapardm
Komşuya gelen misafirin arabasını cam parçasıyla cizmistim 12 13 yaslarindaydim arabanın sahibinin kızı çok gıcıkti arabaları var diye hava atardı bide neyapmisti hatırlamıyorum ama çok sinirimi bizmustu bende arabayı boydan boya cizmistim gidiş o gidiş bir daha gelmediler mahallemize çocukluk işte
Süt dari yemiştim ustune 2bardak su icince ossurdum sanıp altima si.cmisim
Benim çok masum birşey di. İlk aklıma gelen şu oldu. :çok küçüktüm ilk defa oruç tutacaktım ama hayatımda İlk defa o kadar susadığım ı hatırlıyorum neyse dayanamadım ben tabii, okul zili çaldı herkes içeri girdi ben de girip hemen koşup okulun arkasında ki çeşmeye koştum doya doya içtim. Çocukluk aklı işte zaten Allah burda yok beni görmüyor demiştim 2saat sonra eve gittiğim de iftara oturmuştuk ben birşey yiyemeyip o kadar su içmekten sonra uyuya kalmıştım
Geldim okumaya güldüm gidiyorum
1,486,660 soru
24,304,040 cevap
344,242 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın