Aynı dertten müzdaribim ama ben hep böyleydim kolay kolay samimi olamam kimseyle olduklarımda hep ayrı şehirlerde olur nedense.. eğer ayrı şehire düşmüyorsakta illa ki kazığını yiyorum.. Arkadaş hem büyük eksiklik hemde büyük başağrısı demek.. Boşver kafanı dinleee
Bak burdan da çoğu kişiyi bilirim ama hiç biri beni bilmez öyle uzaktan onların sohbetini izlerim yazacağım zmn yazarım ama aktif olmadığım için görülmez bile.. Normal hayatta da kabuğuma çekildim sıkılıyorum ama kazık atanım yok çok şükür..
Ya boşver sıkıldığın şey de bu olsun.Bak Ben çok arkadaş canlısı samimi hemen adapte olan bir insanimdir. Memlekette iken vardı arayıp sorup konuştuğum gidip geldiğim.. evlendim 7 aydır Ankara'dayim bir tane komşu tanıdık kimsem yok eşim de zaten işi dolayısıyla kimseyle görüştürmüyor. Sadece bir tane 8 yıllık üniversite arkadaşım var haftada bir iki defa onla konuşuruz telefonda. Onun dışında kimseyle konuşmuyorum bile ne bilim uyuyorum dizi izliyorum kitap okuyorum yürüyüş yapıyorum ev işleri derken kimseyi aramak bile istemiyorum
Hem şöyle düşün hayatın ne kadar sade olursa o kadar rahat olur kafan.
Bende aynı durumdayım yapmacık değilim vıcık vıcık konuşamam kimseyle çok güler yüzlüyüm ama kimseyle arkadaşlık kuramıyorum arkadaşım çok du eskiden ama şimdi varla yok arasındalar çıkıp geziyolardı benide çağırıyolardı eşim hiç izin vermiyordu onlarda aramaz sormaz oldular yani ayda yılda bi öyle konuşuyoz artık ve bende bi iki tane filan can ciğer dost arıyorum harbi ve özü sözü bir olan hem eğlenceli hemde ağır başlı birileri sjsjsj
1,487,461 soru
24,316,210 cevap
345,050 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın