0 oy
330 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,528 puan) tarafından

İlk 15 gün ailem benimleydi ama gittiler artık bebeğimle tek başımayim eşimde çalışıyor bazen hiç uyumuyor:( çok yoruldum sürekli emmek istiyor daha sonra kusuyor emzirmemeye çalışiyorum çünkü biliyorum aç değil çok emince kusuyor diye.ama bu sefer de ağlıyor durmuyor napicam ben kızlar ya:( ailemden 8 saatlik uzakta yaşıyoruz her zaman gelemiyolar da işlerimi çok zor yapabiliyorum

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendine de bebege de biraz zaman ver. Daha cok kucuk, dunyaya alisacak, sana alisacak, sen ona alisacaksin. Biraz zaman sonra hersey kendiliginden rayina oturacak 
(2,528 puan) tarafından
Bunalıma girmekten korkuyorum :((
tarafından
Girmezsin oyle dusunme hepimiz gectik o yollardan.birak isi gucu bebegin gozunu kapadikca sen de kapa. Daha cok kucuk, gazli zamanlari, biraz zaman gectin buyusun serpilsin daha kolay olacak merak etme
-Reklam-
0 oy
tarafından
İki yorum olmus bunu sildim
0 oy
(844 puan) tarafından
Allah yardımcn olsn canm Alısırsn zamanla huyunu öğrendikçe ilk bebegınmi
(2,528 puan) tarafından
İnşallah kolayca alışırım bunalıma girmekten korkuyorum
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Emzik verseniz 
(2,528 puan) tarafından
Tutmuyor:((
(3,238 puan) tarafından
Ahh kötü olmuş o da sizde rahatlatdiniz. Allah yardımcınız olsun
0 oy
(4,757 puan) tarafından
Öncelikle  sakin ol canım. Bebisinle alışma  sureciniz bu dönem o sana sen ona o dunyaya sen onlu dunyaya adapte olacaksin ve bir düzen  oturacak. Bebisin oturtacak kendi duzenini cok kucjm daha. Hiccc korkma herkes bu süreçten  geçiyor.  Sen stres yaptıkça  bebisine yansır hisseder huysuzlanir daha da. Lohusasın bir de daha bunalimlı bir dönem ama inan geçiyor ve coook güzel  oluyor sonrası. 
0 oy
tarafından
Başlar da çok normal canım kendini bunaltma işlerin bırak kalsın zamanla rayına oturacak
0 oy
tarafından
Cnm ben bunu 2 buçuk aydır yaşıyorum hiç susmadan ağlıyo uyumuyo. Sürekli emmek istiyo. Benim oğlumda kusuyo. 1 saat bile uyumadığım günler oluyo. Bende yanlız bakıyorum artık alıştım yani. Ewin temizliğini normalde 2 saat sürücek bi işi 10 saate yapıyorum çok yoruluyorum uykusuz kalıyorum. Ama 1 gülüşü herşeyi unuturuyo bana. O henüz hiçbirşeyin farkında deyil. Kendinede bebeyinede biraz zaman ver. Alışıcaksın. İlk zamanlar hiçbirşey yapamıyodum uykusuz kalıyorum çocuk sürekli ağlıyo diye. Şimdi temizliğimide yapıyorum yemeyimide yapıyorum. Oğlumlada ilgileniyorum. Alışıcaksın sende
0 oy
(1,106 puan) tarafından
2 3 aylık olsun bi ne güzel dersin gülmelere tepki vermelere başlasın bi hiç büyüme dersin gececek az sabır bunalım diye düşünme sadece bebeğinle ilgilen sana ihtiyacı var suan sürekli kucagında olmak isteyecek emmek isteyecek öyle güvende hissediyor bende diyordum geçer mi diye 3 aylık olduk hiç büyümese keşke 
0 oy
(799 puan) tarafından
Emzik vermedin mi cnm 
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Eşin yardım etmeli biraz canım iki kızına da ufak minik görevler ver yardım etsinler 
(2,528 puan) tarafından
Eşim sağolsin hep yardımcı ama bebek hep beni istiyor hep emmek istiyor
(13,307 puan) tarafından
Emzik al bakalım faydası olacak mı
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Alisirsin zamanla merak etme.
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Kendimi gördüm sanki sabır Cnm büyüdükçe pekte dert bitmiyor sadece biz alışıyoruz. Evde at gibi koşturuyrm farkeder tek şey bu
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Sabret kuzum kırkı çıkinca düzeli

Güle güle büyüt
0 oy
tarafından
Büyük oğlumda aynıydı küçükte 31günlük oda aynı anakucağı alıp onda yatır gaz damlasını düzenli ver Allah yardımcın olsun 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 441 göst.
1 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (796 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 308 göst.
0 oy
8 cevap 773 göst.
0 oy
7 cevap 187 göst.
13 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Küboşşşş (135 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,208 soru

24,341,024 cevap

346,049 kullanıcı

...