Gercekten merak ediyorum temizlik olayini ben mi abartiyorum. Ayda bir camlatin hepsini siliyorum. Odamda ebeveyn bayosu var orayi kullaniyoruz cocuklarimla buyuk banyoda klozet oldugu icin iki günde bir o duvar faynaslari illa ciflenecek yoksa temiz olduguna inanmiyorum. Hafta üç kere butun ev mutfak kotifor hergun siliniyor eskiden vileda asla kullanmazken annemin buyuk buyuk azarlamasiyla vileda kullanir oldum butun evi elimle siliyodum kanepenin altlari yataklar her hafta mutlaka siliniyor hele o mutfak dolaplari her carsamba iç dış hep siliniyor yikadigim çamasirin haddi hesabi zaten yok.. Abartiyo olabilir miyim ?
Bizim evede ugra bacim
Aboo kiz masallah cocuklaa nanasil yapiyosun bu kadar ben her gun yerleri siler supururum her yerin tozunu alirim mutfak dolaplarinin disi beyaz esyaya kadar. Tuvalet banyo balkonlar birde bizim evmustakil merdivenlerde var :D onlara zor yetisiyorim masallahhh abartiyosn ama bence hahastalk olms sende
okurken yoruldum
Kendimi gördüm Mesela Yatak oda halılarımı hergün süpürgenin ucu ile oturuyorum bastıra bastıra süpürüyorum hamileyim diye uğraşamıyorum sanki hep saç kıl var gibi geliyor.
Mutfak ise bir gün kızartma yapayım bütün mutfağı temizliyorum boşvermek istiyorum bazen ama olmuyor :// bir gün yapmadım ama dayanadım 5 de süpürdüm rahatladım
1,486,347 soru
24,300,057 cevap
344,013 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın