0 oy
334 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,849 puan) tarafından
14 aylık prematüre doğdu ztn biliyorsunuz. Bı süredir ani krize giriyor ağlıyor ağlayınca kusuyo zorladığı için. Köpek dişi çıkacak gibi onu yapıyor anlamıyorum. Uyku yok uyumuyo hiçbir şekilde smdi yarım saat arabada gezdirdik yine krize girdi öle uyudu napc.ben bu akıl verin uyumadigi için boyle yapıyor.

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Köpek dişi zor çıkar derler 

Uyku düzenleri nasıl 
(6,849 puan) tarafından
Kötüleşti iyice kuzu vala yıldım artık kafam bı duman çatlıyor. Kucak iyice yapıştı. Ayağımda uyur omzumda uyumaya alıştı hepsini deniyorum uykusuzluktan yıkılıyor yanıma yatırıyorum yok napcagimi şaşırdım.
tarafından
Canım uyku düzeni yoksa eğer uykuya geçemediği için de ağlar dış dışında. Desteksiz uyutmayi denedin mi hiç
(6,849 puan) tarafından
Hayatta uyumuyor..  zor bı bebekti minnak doğdu onunla yatıyorum kocamla değil sen düşün:( uykusu bozuldu zaten dün 1 saatte uyuttum akşam. En sonunda kızdım öle uyudu sonra kendime kızdım :(
tarafından
Canım ben desteksiz uyuttum kendim alistirdim benimkide zordu ya kolikti . Uyku saatlerini bana yazar mısın belki yardımcı olabilirim
(6,849 puan) tarafından
Şimdi sabah 7 8 9 arası kalkiyoruz gece 2 kere beslenir . 11 gibi uyumak isterdi sonra 4 gibi akşam 9 10 yatardı eskiden böyleydi. Şimdi bugün bı tek öğlen 12_1 arası uyudu o kdr
tarafından
Tamam canım düzeni varmış distendir o köpek dişi bizi kolay çıkardık ama çoğu bebeği zorlar kökü uzun bir dis geçer düzelir endişelenme dönem dönem oluyor ağrısı var demekki kolay değil dış yarmak ya
(6,849 puan) tarafından
Evet öyle Cnm zormuş ya bnm kızım boyle değildi bu ya huy değişti resmen komple
tarafından
Kıyamam ya arada ağrı kesici versen rahatlar belki canım
(6,849 puan) tarafından
Veriyorum cnm 2 kez verdiğin oldu öğlen bide yatarken
-Reklam-
0 oy
tarafından
Diştendir canm ya kuzucum benm nasl acıyodur kim bilir
(6,849 puan) tarafından
Jel sürüyorm soğuk şeyler veriyorum limon sevip ne bilim napsam
tarafından
Karanfil yaptnmı canm 10 karanfili döv içine zeytinyağı koy 1 gün beklet ertesi gün sür
(6,849 puan) tarafından
Bunu biliyorum ama yapmadm ağzını açtırmıyor ztn

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 323 göst.
0 oy
1 cevap 82 göst.
3 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 705 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy