0 oy
310 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,546 puan) tarafından
Kızlar 16 günlük bebeğime burdan tavsiye alarak elma yagı yani adacayı yagı aldım. Suyla incelterek karnına uyguladım. Google de arastırrken bir yazıda göbek deliğine gelmeyecek yazmışlar. Ben göbek deliğine denk getirdim mi bilmiyorum ama hafif bir kanama olmuştu sildim güzelce şimdi baktım çok hafif yine kanamış. Çok korkuyorum bişi olur mu acaba. Yarın sağlık ocagına göstericem.. Şaştım kaldım bir bebe ile ortada kaldım. Ne yapıcam bilmiyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(1,690 puan) tarafından

Ah canım ya keşke her okuduğunuzu uygulamasanız çok üzüldüm :( 

Doktora göster tabii ki. İnşaallah sorun yoktur minikte

(3,546 puan) tarafından
Kuuzm iki gecedir hem oğlum uykusuz perişan oldu hem ben. Eczaneden danışarak da aldım. Direk burdan duydugum ile hareket etmedim. Yarın ilk işim doktora göstermek olacak. Ama şimdi duş alırsam mı. Sildim karnını ama yine de kokuyor o yagdan.
(1,690 puan) tarafından
Evet bi yıkasan iyi olabilir. İnternetten de araştır deliğe kaçması durumunda yapılacak bir şey vardır belki canım çok geçmiş olsun
(3,546 puan) tarafından
Yıkadım şimdi hemen canım.
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Dr a danismak daha mantıklı 
(3,546 puan) tarafından
Bi doktorumuz da yokki canım arayım soruyum. Şaşırdım kaldım vallahi
(7,617 puan) tarafından
Valla kübra burda baskasinin çocuğuna yarayam sey seninki ne yaramayabilir dikkat etmek lazim
(3,546 puan) tarafından
Hemen duşa sokuyorum canım. Çok korktum ykıcı bir yağmış.
(7,617 puan) tarafından
Enfeksiyon kapar yıka bisey sürmene gerek yok
(7,617 puan) tarafından
Sana tavsiyem rezene ve anasonu karıştır 2 günde 1 ya da günlük 1 bardak ic,ya da kimyon çayı yap ben bunlara ek biogaia kullandim iyi geldi şükür 16 günlük bebege kolik demek icin erken yedigine ictigine dikkat et o masumun cildine bisey sürme
Burda gecen de birinin bebeginin yüzünde sivilce gibi seyler çıkmış bebe pudrasi demisler sürmüş cok yanlış
(3,546 puan) tarafından
İçtim canım aldım ondan da. Yıkadım şimdi oğlumu.
(7,617 puan) tarafından
Iyi yaptin
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Göbek bağı düştükten sonra da ufak bir kanama oluyor kuzum bir ay kadar belki odur korkma. Başlığı değiştir kapatırlar 
(3,546 puan) tarafından
Tamam canım. İnşallah öyledir.
(13,307 puan) tarafından
6 gün olmuş bak illa yarası vardır. Sen zeytinyağı ile devam et biraz
(3,546 puan) tarafından
Bende mi var anlamadım ki aslı. Doğumdan sonra kız kardeşim kaldı yanımda. Gelince grip nezle oldu. Büyük kıızma bulaştı. Ondan bana bulaştı. Lohusa halimle dikişle hapşırık öksürük. Benden ufak kızıma bulaştı. Tam dedim şükür bebeğe bulaşmıyor diye bugün onda da var hapşırık. Burnu da genzine akıyor galiba. Kızlarım da ufak olmalarına ragmen kıskandılar ona ragmen onlardan bile kıskandım ki bulaşmasın mikrop gelmesin vs vs diye okula gidiyorlar. Geldi bebeği buldu. Şimdi genzinde tükürük hırıltısı var. Baktım balgam değil ama tükürüğü koyulaşmış. O hırıltı yapıyor. Napıcam şaştım kaldım vallahi. Uykusuzum sağlıklı da düşünemez hale geldim.
(13,307 puan) tarafından
Ahh Ahh devir kötü kuzu herkes aynı herkes kırılıyor kuzum gripten falan. Üst üste uykusuzluk olunca da zor oluyor bırak telaş yapma zamanla oturur. Sen teker teker ne kadar korusan da o yine gelip buluyor işte. İster grip olsun ister hırıltı.
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Göbek bağı düşmedi sanırım bizimkide az bişey kanamıştı elim çarpınca  göbeğe pansuman yapabilirsin onun dışında bişey sürme şimdilik
(3,546 puan) tarafından
Düştü canım göbek bagı. 6 gün oldu düşeli.
(1,909 puan) tarafından
Tam olarak iyileşmemiş olabilir yeni daha doktora götür yarın kırmızı kantoron yağı süreyimmi diye sor doktora normalde sürülür ama sen sor doktora
0 oy
(672 puan) tarafından
Cnm o yağ çok sert vücuda bildiğim kadar durulmuyor.ben sadece minicik olarak ayağına masaj yaparak sürmüştür. Çok yakıcı bı yağ. Bı doktora göster istersen.
(3,546 puan) tarafından
Öyle mi. Ben hemen duş aldırıyım o zman. Suyla şncelltim birde bayagı.
(672 puan) tarafından
Ben öle biliyorum cnm seni yanlış yönlendirmek istemem .bana o şekilde demişlerdi. Sadece ayak topuguna
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Anlamadım kuzum daha yeni zaten o yağlara ne gerek vardı...ama daha o kanama normal bisey olmaz ins o zamanla kurutup gecio
(3,546 puan) tarafından
Kolik sancısı var canım. Oda bende uykusuzluktan perişan olduk.
(9,679 puan) tarafından
Allah kolaylık versin kuzum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 239 göst.
0 oy
2 cevap 144 göst.
30 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 491 göst.
0 oy
16 cevap 1,685 göst.