0 oy
837 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
6 aylık evliyim 5 aylık da hamileyim eşimle 5 yıllık bir arkadaşlığımız oldu sonrasında evlendik ailemden uzak yerde oturuyorum kayınvalidem bana 20 dakika uzaklıkta ama o da misafir sevmeyen kendi halinde yeri geldimi her şeye kulp bulan bir insan eşimle kafa yapımız hiç uyuşmuyormuş bizim. evlilik sevgililikten ne kadar farklıymış eskiden annemi üzerken hiç çekilmezdim şimdi anne canım yanıyor demeye bile yüzüm yok çünkü onu asla üzmek istemiyorum ama her konuşmamızda üzüntümü hissediyor mutluymuş gibi davranıyorum ama içim çok acıyor yüksek bir yerde dağların arasında oturuyoruz dağlara bakıp bakıp ağlıyorum eşimin kişiliği benim kişiliğimden çok farklı ben çok hassas merhametli bir insanım eşim bir hata da tek kalemder kesici diyebilecek büyük küçük dinlemeden herkese ağzının payını verebilecek potansiyelde bir insan öfkesi baskın gelirse kralını tanımayacak bir insan ben de hep öfkemiz ya surat asarak ya ya ağlayarak ya bulunduğum ortamdan uzaklaşarak atarım galiba bu eziklik görünüyor bunu bile yapsam çekmediğim kalmıyor onun için mi bu kadar bekledim bir de bebek yaptık Allah'ın verdiğine lafım yok ama korunmamıza rağmen Allah kısmet etti bu bebeği bize iyi ki anne olmuşum derken bir yandan da keşke evli olmasaydım diyorum nereye kadar böyle sürecek hiç bilmiyorum ayrılmayı düşünüyorum Bir yandan da seviyorum o insana ama uyumsuzluklar var işte ben uyum sağlanmayacak bir insan değilim çok uysalım etrafımdaki herkes de benim kişiliğimi bilir eşim annesi bile eşimden illallah etmiş bir insan eşim annesini sevmediği için ona karşı öyle zannediyordum ama eşimin kişiliği böyleymiş insan aynı evde yaşamadan bir şeyleri anlamıyor içimi dökecek arkadaşlarım bile yok bazen buraya bile yazmaya çekiniyorum içime atmaktan kasıklarıma Ağrı giriyor bazen bunalıma girmekten korkuyorum bu yüzden içimi döktüm teşekkür ederim okuyanlara

23 Cevaplar

0 oy
(572 puan) tarafından
Hamile hamile bu kadar daglara bakip aglama kafaya takmamaya calis kendi halinde ol ac bir film izle mesela kafan dagilmasi icin kendine uğraşlar bul oyun oyna kafaya takma yani karnindaki icin hersey olacagina varir üzüntün o bebegi etkiler dogdugunda mutsuz bir bebek olabilir cevremde var cunku bunla alakalimi bilmiyorum ama hamilelik nasil geçiyorsa bebekte oyle oldugunu gordum hephatta stresin bebegin beyin gelisime etki ettigini bile duydum Allah korusun cocugun icin iyi ol
-Reklam-
0 oy
(568 puan) tarafından
Bende hamileyken ogleydik hatta bebeği aldır bosanalim bile dedi şimdi inanki kızı için ölür biraz sabret baba olunca anne olunca insan degisio kimseye eyvallahim yok dien adam bebeği için herşeye eyvallah dio sabret canım gecicek gerçekten Allah a sığın 
tarafından
Hamileyken hiç dayak yedin mi dün beni dövdü aşkla sevmiştim onu beklemiştim 5 aydır hayatım zindana döndü

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 786 göst.
5 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bir sen bir ben (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,567 göst.

Kategoriler

1,474,296 soru

24,137,303 cevap

334,363 kullanıcı

...