0 oy
251 göst.
Moda kategorisinde (1 puan) tarafından
Anneler,kizim sularda ziplamayi cok seviyor.Ayaklarıni denize veya su birinkitisinede sokmayi cok seviyor.Bir türlü su gecirmeyen bot bulamadım.Deneyimi olan ve botundan emin olan birileri yardımcı olabilirmi acaba?

4 Cevaplar

0 oy
(3,454 puan) tarafından

Dayım kızlarına çizme tarzı alır kumaş değil deri değil sorsan ne olduğunu bende bilmiyorum:D onlar geçirmiyor ama

(1 puan) tarafından
crocs denedik gecirdik,igor denedik gecirdi.belki yanliş modellerini sectim bilmiorum.nalburdan alıcam en sonunda.isçi cizmesigerci onuda esim sordu numarasi yokmus
-Reklam-
0 oy
tarafından

Decatlon bot bnde kullanıyorm kızım büyüsün onada bundan alcam 

image

(1 puan) tarafından
ya valla bu decathlonu cok inceledim,hatta videosu var basincli suya sokuyorlar,su almiyor.kendimede kizimada almayi dusunuorum.Ama üstu kumaş diye emin olamadım.kumaşı su emermiş gibi geldi.bilemedim.tam kesin bi yorum gelmesse bunu tercih edicem.dierleri elimde kaldi yazik oldu.
tarafından
O kadar suya girdim 3 senedir ne bir gram su nede bir gram üşüme hissettim kumaşı deforme bile olmadı bide 70 liraya almıştm canm helal hoş olsn
(1 puan) tarafından
kaliplari nasil peki?2_3 numara buyuk alinmasini oneriyorlar.
tarafından
Ben 39 giyiyorm şimdi baktm 40 numara almışım canm
(1 puan) tarafından
ay tamm cok saol tesekkur ederim.Banada lazim cunku dag bayir su camur gezioruz.en garanti harleyler oluyor.ama onlarda ağır yani.benim bile hareketimi kisitliyor.cocuga hic olmaz.bakalim emin olan kimse cikmassa bundan tercih edicem.ama bu sefer eve gelimce once temiz suya sokucam.su alirsa iade ederim.almassa giyeriz.bi kere o sekilde iade etmistim.buckhead diye bi markaydi.boynerden almistik.
tarafından
Hayrlısı olsn şimdiden canm
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Yağmur botu diye yaziyodu galiba lcde gördüm bende bi bakim dedim içi yünlü dışı bildiğin çizme 
(1 puan) tarafından
ya valla okdr cok denedimki.denemek icin alamicam artik.daha bugun yagmur yagdi crocs snow bot aldik bi tane.hadi anne camurda zip zip oynayalim dedi.gittik disari eve bi geldim şırk islak ici.hemde oyle boyle değil yani.3 keremi ne zipladi cokta ziplamadik.nasil uzuldum anlatamam..okdr para veriosun aliosun.ama işini gormuo.sus gibi kullandiktan sonra napiyim ben o botu.iade de edemicem simdi.
(3,799 puan) tarafından
Lc ye bak siteden bildiğin çizme ama kullanışlı bence içi sicak tutar asla islanmaz ici
(1 puan) tarafından
bakicam mutlaka.
0 oy
(163,460 puan) tarafından
iyi bisi olsun dersen ugg botlar su gecirmiyo 
(1 puan) tarafından
aldim gecirioyor.bugun giydik denedik hatta.ama belki madelinden dolayidir.snow bot diye geciyor.oyuzden cok sinirliyim zaten.okdr para veriosun tirt.bide camurlu suya girdi iade de edemem.elimde kaldi bi guzel.siz kullandinizmi kullandiysaniz hangi modeli gecirmiyor.
(163,460 puan) tarafından
eminmisin orjinal ugg mi aldin ben hem kendime hem kuzeye aldim kuzey daha giymedi bengecem sene aldim kendime hic bisi olmadi ozelliklen suya girdim
(1 puan) tarafından
orjinal alfim.superstepten.ama yagmur cizmesi deil.winter puff diye geciyor.burun kismi plastik,topuk kismi süet ust kismida hasur huşurlu bir tekstil urunu iste.suyu nerden aldiginida anlamadim.zaten.aldigim.magazaya gitmemde mumkun deil.cok asiri uzakta.sehir dısı yani.bende zaten crocsu garantidir aldim ama iste.model farki var demekki.gecensene yanlari delikli yagmur cizmesini kullanmistik crocsun.o gecirmiyor. ama o baharlik.karda olmadi.ustunden iceri karlar girdi heo.kislik olsun,karda da giysin hepsini ayri ayri almayayim dedim.demez olaydim:)

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 112 göst.
0 oy
6 cevap 361 göst.
0 oy
2 cevap 100 göst.

Kategoriler

1,474,593 soru

24,141,526 cevap

334,513 kullanıcı

...