0 oy
364 göst.
Diğer kategorisinde (12 puan) tarafından
Kizlar gögüs büyüten biseyler varmi bildiginiz :D

10 Cevaplar

0 oy
(7,616 puan) tarafından
Var silikon 
(12 puan) tarafından
Ahahaa yok ya öyle degil dogal yollar krem vs
(7,616 puan) tarafından
Yok hepsi fıs
(12 puan) tarafından
Evet ben bi krem kullandim ama pek faydasi olmadi
tarafından
Yok aman göğüs büyütme Kremi kullanma göğüslerin alev alev yanıyor çok kötü fayda da etmiyor denedım bne
-Reklam-
0 oy
tarafından
düzenlendi

Gel ben vereyim sana bi kaç kilo kız et dediğin nedir ki kız bu arada şaka yapıyorum alındın galiba yorumu es geçmişsin kilo alınca göğüsler de büyüyo kilo alman lazım zayıfsan

(12 puan) tarafından
Yoo cevap verdim ben sana  dedim ya buyuk olanlarda kucultmek istiyormuş galiba oylemi 62 kiloyum suan zayifmiyim sence
tarafından
İyisin aslında kız maşallah boyunda varsa hani bu kilo çok iyi valla benimkide sarkık aslında ameliyat lazım da çok ağrılı oluyomuş korkudan olamadım
0 oy
(55 puan) tarafından
Ver parayı doktorlar halleder :D
(12 puan) tarafından
Cok pahali ya silikonlar :D
(55 puan) tarafından
Bende dik Dursun istiyorum ama yok
(12 puan) tarafından
Kremler işe yaramiyor
0 oy
(316 puan) tarafından
Benimkilerden küçük ama büyüklerde cabuk sarkma oluyor diye biliyorum sanki bebekten sonra 
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Mersin yağı düzenli kullanip masaj yap yağla ben kullanacam ama kızımı sütten kesince 
(12 puan) tarafından
İşe yariyormu acaba ben krem almistim 2 ay kullandim pek faydasi olmadi
(1,562 puan) tarafından
Yariyo diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum canım bı araştır istersen zararını yararını falan
0 oy
(6,541 puan) tarafından
Karauzum cekirdegi tozu kullanmisti arkadasim netten cok yorum var ama ise yaraamdi belki duzenli kullanmadigi icindir
0 oy
(163,336 puan) tarafından
banada kucultme lazim yaa
tarafından
Kız sevda seninkiler büyük mü benimkiler de kötü durumda doktor ameliyat dediydi kaldı öyle toparlaması için
85 raho suan dogumdan snr 95 olur kesin resmen annaneminki kadarlar yaa bende herife kucultturcem diyom sacmalama diyo ama sevmiyom ben iri iri sanki iki tane kavun tasiyom
tarafından
Ahahaaa kızz alemsin haaaa aman sevda bişey olmaz olsun sen her halinle güzelsin kadın :=)
valla kucuk en iyisi
0 oy
tarafından
Aynı dert bendede var kardeş kilo alırsan göğüslerin büyür 
(12 puan) tarafından
Suan 61 62 kilo filanim ama almak istiyorum
tarafından
Bende 48 kiloyum düşün ahaha
(12 puan) tarafından
Bende 2. Dogumdan once o kilolardaydim
tarafından
Ben doğuma gıderken 63 kıloydum açık elbiseler giyiniyordum öyle hoşuma gitmişti ki kilolu halım heryerim şişmiş eşimde çok begenıyodu doğum yaptım balon gbı fıss gttı kilolar tekrar 48 e düştüm
(12 puan) tarafından
Bende deli gibi yiyorum kilo almak icin
(12 puan) tarafından
Normal dogummu yaptin benim 2 tane cocugum var ilki normaldi bende 60 kusurlu kilolarda doguma girdim dogumdan sonra dedigin gibi 50 kilolara dustum ama ikinci cocugum sezaryen oldu kaldi kilo oyle bende gobegim gitmedi zaten
tarafından
Yok canım sezeryan doğum yaptım
(12 puan) tarafından
O zaman cok yemek yememiz lazim :))
tarafından
Mide küçülüyor yemeğin fazlası midemi bulandırıyor bilmiyorum nasıl olacak o iş
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Kucukluk için varmı :-):,-)
0 oy
tarafından

Cocuk dogurmak :D  kızımdan once yok denecek gbıydı aynı suan  kocaman oldular :D

(12 puan) tarafından
Valla ben 2 tane sogurdum olmadi kocaman :D
tarafından
Benimde hiç gögüsüm yoktu taki hamile kalana kadar 21 haftaliğım gögsüm almış basini gidiyor resmen:)))
tarafından
75 beden desteklı kullanıyodum suan 85 desteksıze gectım canm. Bıde emzırıyorm hala ıcı sut dolu ondanda sıs benımkıler

İlgili sorular

+3 oy
5 cevap 219 göst.
+1 oy
3 cevap 110 göst.
+1 oy
1 cevap 66 göst.

Kategoriler

1,468,962 soru

24,066,179 cevap

330,377 kullanıcı

...