0 oy
535 göst.
Diğer kategorisinde (1,254 puan) tarafından
Evet sorum tam olarak bu. Biri beni tesvik etsin cesaretlendirsin falan. Yapabilirmiyim bilmiyorum 2 yasina gircek.kizim 1 aylik ta oğlum var. Geceleri ders calisayim diyorm fkaat şöyle bi düşününce kahve icmeye vakit bulamiyorum ??

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Çok küçükmüş ya. Benimde ders çalışmam gerek. Ama bir tarafım yemiyor :D 

Hadi birbirimizi gaza getirelim :D
(1,254 puan) tarafından
Senin bebek varmi? Valla daha ortada fol yok yumurta yok. Ben kitaplari alip calisayim diyrm yks ye giriym
tarafından
5 yaş ve 1.5 yaş.
Küçüğü yenidoğan gibi maalesef gece habire uyanıyor.
Nasıl yapacam düşünüyorum
(1,254 puan) tarafından
Benim kizimda oglumda surejli uyaniyor ben gece 20.kez kalkiyorum uyudgum bile belli degl . Nasil olsa uyumuyrm dyrm.ama.kafam alirmi ki
tarafından
Alır en güzel gece aklında kalir. Bende baslicam yakında. Gece uyuyunca al bir kahve 2-3 sayfa bile çalışsan yeter. Hadi gaza geldim :D
(3,443 puan) tarafından
Helena..
Sen yaparsın çünkü senin inanılmaz gücün var ve sevginndee var :D
tarafından
Yaaa çok kalp bıraktım bu yoruma :))
Dimi yaparım ay çok gazlandim :D
(14,412 puan) tarafından
Hadi kizlar bekliyoz gösterin kendinizi valla siz derslere baslayin ben sizi okuyup üflerim hadi bakem basarilar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Biri 11 yaşında dogeri bir yaşına girdi okuyorum. Gece ders yapıyorum. Gündüz kızım uyudugi zaman iş yaparken ders videolarını dinliyorum 
tarafından
Psikoloji
(1,254 puan) tarafından
Bende çocuk gelişimi istiyorum 2 yıllık bakalm
tarafından
Okursun  istedikten sonra olur.
(1,367 puan) tarafından
Hangi unv. Maşallah
tarafından
İstanbul üni.
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Bende dıştan okumayi düşünüyorum ya. 
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Kızım 26 aylık gelecek ay oğlum doğacak memurum çalışıyorum aynı zamanda ev hanımıyim kendime pek vaktim kalmıyor evin işi de hiç bitmiyor ama lisans tamamlıyorum son senem inşallah
(3,000 puan) tarafından
Evet mesai çalışıyorum şu an izindeyim iki hafta sonra devam etcem
(1,254 puan) tarafından
Çocuğa kim bakiyor 2 cocuk olunca napcan ?
(3,000 puan) tarafından
Bakıcı bakıyor komşum deyim.. bin lira veriyorum .. ikinci doğunca pazartesi salı işe gitcem diğer günler izin alcam veya rapor .. böyle olursa çocuk 6 ayını geçmiş oluyor kızım kreşe gider bakıcı bakarım derse çalışmaya devam yoksa ücretsiz izin alcam bir sene
(1,254 puan) tarafından
Ben bebegimi birakip calisamiyorum iste :( neler görüyoruz tv de çocuğu dovenler iskence edenler vs. Benim en hassas noktm çocuk elimi kolumu bağlıyor . Senin için demiyrm yanlış anlama kendi pinpirikliyimden kaynakli ondan sordm çocukları napcan diye bide kresler çok pahalı çalışsam maasimin yarisni kreşe vericem bu şekilde
(3,000 puan) tarafından
Biz büyük şehirde değiliz kendi memleketimde en azından huyunu suyunu bildiğim insanların arasında büyütüyorum çocuğu .. eşim polis nereye tayin gidecek belli değil başımıza ne gelir belli değil o yüzden burda olsun çocuklar büyüsün öyle gideriz dedim.. annem var ama bakmak istemiyor 5 ay zor baktı söylendi sürekli.. bakıcı daha iyi şunu yedir diyorum foto atar görüntülü arar .. zaten çocuğun mutlu olup olmadığı da belli oluyor.. ben 6 aylıkken başladım işe çocuk da alışık yani büyük çocuğu bırakmak daha zor
0 oy
(783 puan) tarafından
Hangi çılgın anne diye merak.ettim ahah
(1,254 puan) tarafından
Ahaha :D bennnnnnn
(783 puan) tarafından
Masallah o zaman sana :)))))
0 oy
(3,443 puan) tarafından

İki değil ama tek çocukla son sınıfı okudum sınavda hoca bana yelpaze sallıyordu artık dogurcaktm :D

Yaparsın yapanlardan eksiğin ne ?
Ben mali müşavirlik sınavına hazırlanmaya başlayacağım inşallah ruhsat alabilmek için iki çocuk var tekim ama olacak olmak zorunda çünkü
Mevzu günü planlayablmekte,
7 saat değil 5 saat uyumakta ,
Ev her zaman temiz olmak zorunda değil
Her akşam sofralar dizmek zorunda değilsin kahvaltı ile doyuyor insan

Demem o ki istersen yaparsın 
Teyzemin komşusu 3 çocukla tıp kazandı ,
Yapamıyorsak bahanelerimiz hazır diyedir
(1,254 puan) tarafından
En güzel cvp bnce bu bana :) cidden cok istiyorum ya
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Yorgun düşmezsen neden olmasın ama ben çok yorulup uyuya kalırdım
(1,254 puan) tarafından
Uyuyakaliyorum sürekli olarak:D korkumda bu ya
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Keske birbirimize gaz versek. Kizim 22 gunluk. Hamileligim boyunca ders calistim ama kizim dogdugundan beri kitap yuzu acmadim. Hic huzurlu degilim surekli aklimin kosesinde. Üniversite okumayi avukat olmayi cok istiyorum esim de istiyo. Bu arada 3 yasinda da bir kizim var 2 cocuk annesiyim yani. Nasil yapcam bilmiyorum 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 562 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 268 göst.
14 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 299 göst.
2 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
24 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,900 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,755 soru

24,173,778 cevap

336,006 kullanıcı

...