+1 oy
634 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Demiştim size ev sahibi bizi çıkartıyor diye acil bir ev bulduk gidip yarın akşam bakicaz . Mutfağın dolabı yokmuş kızlar ne almalıyım tencere bardak vs koymak için . Sinirlerim çok bozuk .

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Terek yaptırma durumun varmı canım birde a101 falan dolap geliyor 
tarafından
Böyle dolap gibi olsa yok mudur mutfak icin
tarafından
Çekmeceli olanlar var plastik eskiden çoktu ama hala varmı bilmiyorum
tarafından
Çok sinirlerim bozuk ya Allahım yardım etsin
tarafından
Tabi durumunuzu bilmiyorum ama daha taşınmadınsa başka ev baksanız
tarafından
Eşim de öyle diyor belki başka yer bakarız diye.
-Reklam-
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Dolapsizda olmaz ki canm dolap satın almalisn
tarafından
Ev sahibi bile yaptırmamış bize çok pahaliya patlar
tarafından
E kiradan düşün alıp da
tarafından
Demiyor ki kiradan düşerim diye . Düşse yaptircam
tarafından
Canım benim onun demesi mi lazım sistem böyle zaten bak benim kiraya çıktığım evde balkon kapalı değildi balkon yaptırdık kiradan düşüldü sineklik taktırdık kiradan düşüldü hatta aspiratör aldım onu bile kiradan düştük bu işler öyle olmuyor mu e o evden taşınırken söküp alacak halin yok dolapları kiradan düşülecek o mecbur
tarafından
Kaynanaya demiski ben kimseye vermiyorum siz tanidiksiz diye veriyorum yani ister beğenir girerler isterse girmezler demiş . Şimdi yaptırsak da bu adam düşmez
tarafından
Hım minnet etmiyorum kiracıya demiş yani
tarafından
Aynen öyle .:/
0 oy
(4,650 puan) tarafından
Benim de yoktu plastik çekmeceye koymuştum tencereleri de sepetlere koyup tezgahın altına koymuştum
tarafından
Tamm canım sağol
0 oy
tarafından
Kirası ne kadar canm 
tarafından
600 tl
0 oy
(163,450 puan) tarafından
askim dap yaptirsaniz kirada  kessek diye bi konusun
tarafından
Canım kendi bile yaptırmamış ki biz ona çok masraf ederiz bebek de geliyor zten ben çalışmaya başlayınca cikicam ordan o yüzden 2 sene kadar idare etmeyi düşünüyorum. . ama tabi evi beğenirsem
0 oy
(8,682 puan) tarafından
Neden öyle ki çok saçmaymis kirasine kadar 
tarafından
Doğal gaz yok . Şofben yok . :/ . Ne halt yiycez bilmiyorum
tarafından
Şehir neresi canım ya köy gibi bir yer sanırım
tarafından
Ne köyü kız Esenyurt
tarafından
Hım Esenyurt daha gelişmedi mi sanırım nedir Allah yardımcın olsun canım ya
tarafından
Amin amin. Hersyi düşünmekten kafam yoruldu.
0 oy
tarafından
Eve bakmadan mı tuttunuz canım ev sahıbıne dolapları yaptırman gerekıyor diyin evin temeh ihtiyacı önemli eksiği sonuçta 
tarafından
Ev sahibi vermiyormuş bizi acil çıkartıyor o yzuden birşey yaptırmıyor . Daha bakmadık yarın gidip bakicaz kirası da uygun hani ev bari güzel olsa
tarafından
Allah yardımcınız olsun canım ben sivasta 450 TL ye oturuyorum ev çok guzl temz dolap fln hep var 10 numara Rabbım bizimki gbı ev nasıp etsin
tarafından
Amiin amiin burda zor gibi ama ne bilim ya . Tek maaş olunca boyun büküyorsun
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Cnm eskiden 3 tahta cakarlardi duvarlara onlara tabak koyabilirsin doger esyalarinida legenlere yada sebzelik tarzi birseyler alacaksin Ana mutfak dolapsiz cok zor ya Rabbim yardimcin olsun bacim boyle postlari okuyunca diyorum ki icimden Rabbim bukadar esit olmayan bir ulke nasil olur bir ayakkabiya bur saate 8 9 milyar verirken birileride nerden ne kadar kisacagiz da ay basi gelecek diye dusunuyor 
tarafından
Sorma bende buna kızıyorum bide en çok Kaynanalar a bize ev alma imkanı varken surunduruyorlar resmen.
(1,764 puan) tarafından
Sanki dusmanisiniz oda evladi ya Ben anlamiyorim neden erkek cocuklarinin ailesi boyle oluyor ki benim ailem bugun baba paraya ihtiyacm var desem yoksada bulur milletten ister yine baba gonderir bu erkek evlatlari evlenince siliyorlar dusman gibi dabraniuorlar benim kayinbabam bur bardak su vermez
tarafından
Bunların İstanbul köprüsünün bir bacağının altında arsa varmış babasi daha çok değerlensin diye bekliyor mal adam sanki ev fiyatları aynı duracak . Ne bilim iki oğlu var bize bir hayırları olmadı .
(1,764 puan) tarafından
Aman bacim tirnagin varsa basini kasi kimse kimseye bir yudum su vermiyor
tarafından
Aynen öyle ama ne bilim imkanları varken . Bide kaynananın dibine taşınıyoruz malesef :/.
0 oy
(82 puan) tarafından
Plastik 4 lü çekmeceler oluyor annemler hala da kullanır anca onlar işini görür sabret elbet rabbim daha güzelini verir huzur olsun saglik olsun gerisi gelir 
tarafından
Huzur da kalmadı kavga ettik.
0 oy
tarafından
Raf yaptır canım idareten olmaz mı 
tarafından
Valla çok kalmiycam o yzuden yaptırmak istemiyorum
0 oy
(7,136 puan) tarafından
Dolapsız cok zor ya benim teyzemin eski evi dolapsızdı tezgahın altına lastikle Bi örtü germişti oraya arkasına üst üste koyurodu tencreleri tabakları pek hijyenik olmuyordu ama mecbur kalınca napsın
tarafından
Yeminle bıktım şu adamdan ya
(7,136 puan) tarafından
Niye  gıı
tarafından
Sala.k bu adam ya valla billa gelmis bana diyo masraftan başka birşey bilmiyorsun e geri kafalı adam ben tencere tabakları nereye koycam. Ya sabır ya
(7,136 puan) tarafından
Yani yıl olmuş 2021 dolapsız ev mi kalmış cok mu aradı acaba dolapsız olmasını hayret bişey bulsun o zaman dolaplı güzel Bi mutfak masraf da cıkmasın ortaya. Dolapsız evde yaşarsan ne yapıcan mecbur ya dolap yaptırcan ya şu a101 e gelenlerden alcan
0 oy
(593 puan) tarafından
Bulaşık lari nerde yıkiyacaksin mutfak dolabı yoksa ?
tarafından
Tezgah var ama dolap yokmuş
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Marketlere Bi bak geçn indirme gelmişti 8 raflı dolp 280 Di galba
tarafından
Aynen aklıma gelid
0 oy
tarafından
Biraz daha bekle azda olsa düzgün bi eve çık 600 de para sonuçta bedava degil dogal gaz yok mutfak dolabı yok ne diye kiraya veriyor 
tarafından
Sala.k kocam tutturmuş daha üzeri bir yere çıkmam diye kavga ettik az önce .
0 oy
tarafından
Dolap yaptır kiradan düş öyle şeymi olur saçma sapan azda değildi kirası yanlışmıyım
tarafından
Yapmıyorlar canım düşse yaptircam
0 oy
(54,107 puan) tarafından
dolapsizda.cok zor.olur insallah baska.ev bulursunuz
tarafından
İnşallah:/

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 65 göst.
3 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Yusuf 427 (712 puan) tarafından soruldu
0 oy