0 oy
1,244 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bir hesap açsam amcama yazsam karına fazla güvenme diye. Ya da kuzenimle yengeme o sahte hesaptan mesaj mi atsam bilemedim. Halam susma taraftarı şimdilik. Yani ben susmak istemiyorum gidip ikisininde yüzüne tükürmek amcama herşeyi anlatmak istiyorum ama halam sustugu için tek başıma bu yükün altına girmeye cesaret edemiyorum. Bana akıl verin uyuyamıyorum. Düşünmekten bebeğim daha küçük onunla bile ilgilenemez oldum.

29 Cevaplar

0 oy
(634 puan) tarafından
Kesinlikle karışma derim sana sonra sen kötü olursun yengen sana sarar kocana sarar yuvana kafayı takar tahmin edemeyecegin olaylarla karşılaşır bin pişman olursun
tarafından
Zaten yengem çok fena bir kadın benimle uğraşacağına adım gibi eminim bu yüzden karışmamayi düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Sanane yav başına bela alırsın 
tarafından
Bende karışmıyorum artık iki gündür başım ağrıdı
(7,617 puan) tarafından
En güzeli  ne bk yerse yesinler
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Kız bence karışma onlar işin içinden çıkar suçlu sen olursun. Bırak zaten yakında ayaklarına dolanır
tarafından
Aynen kötü şey kırk gün içinde çıkarmış
0 oy
(1,309 puan) tarafından
En iyisi sen hiç karışma elbet adelet yerini bulur herşey ortaya çıkar
tarafından
Bugün düşündüm annemle de konuştum annem olan bize olur halan oğlu için susuyor diyor.
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Aklın varsa hiç karışma canım sanane herkesin kendi hayatı sonra senin başın ağrır
tarafından
Bende öyle düşündüm karismayacagim.
0 oy
(52 puan) tarafından
Bence gizli bir hesaptan amcanıza yazabilirsiniz
0 oy
(52 puan) tarafından
Halanız sormuş ya hani yengenizin çocuklarına. Amcanıza da çocuklara sormasını söyleyin. En azından o adamın sürekli eve geldiğinden de haberi olsun
tarafından
Halam susuyor şimdi ben demek istiyorum ama bu sefer ihalenin bana Kalmasindan korkuyorum.
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Sahte hesap olayına hiç girme böyle bir olaya da susup üstünü örtme. Sende al yigenlerini karşına çocuğum anneniz işte o kuzenin kimse o gelince napıyor de videoya cek çaktırmadan. Çocukların yine bize çikolata verip kapıyı kitliyor dediği yeri özellikle çek. Halana da çaktırmadan çek hala susacak mıyız böyle böyle yaptıklarını diye tek tek çek en son git amcana sakin bir yerde göster. En azından delilin olsun kimse sana suç atamasın. Amcan da direk babasının evine göndersin adama yazık 
tarafından
Halam susuyor o konuşsa ben dünden razıyım herşeyi yapmaya ..  şimdi söylesem amcama halam sussa bir işe yaramaz . Çocuklara öyle soramam biri 9 yaşında biri ilk okula başladı annelerine derlerse benim sorduğumu
0 oy
(802 puan) tarafından
Çirkinliği ifşa eden kişi ben olmak istemem.Cirkinligin hiçbir yerinde bulunmak istemem.Bilirim ki hiçbir şey gizli saklı kalmaz, yakında kokusu ortaya çıkar.
tarafından
Kötü şey kırk gün içinde çıkarmış zaten

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 862 göst.
17 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 493 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde curious (1,177 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 300 göst.
21 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu