0 oy
801 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar altınlarım kayboldu diye post açmıştım okursanız sonra buna geçerseniz konuya hakim olursunuz kuzenim çok şüpheli davranıyordu ve herkes ondan şüpelenince bende şüpelendim ;( ama çok pişmanım dün oglumun yazlıklarını kaldırıyordum ogkum baktım birşey oynuyor nereden bulup geldi bilmiyorum buldu oglym ben şok oldum

image

17 Cevaplar

+4 oy
(672 puan) tarafından
Cnm önce gözün aydın. aMa balığı baştan kokutmusssun. Çok büyük ayıp değil direk terbiyesizlik yapmmisiin. Gözünle görmeden birine bu şekilde suçlanan çok ayıp. Bide bu yetmez gibi herkese anlatman ayrı bir. Ayıp. Egerki bu altınlar çok önemliyse ya kasaya koyarsin. Yada evde koydugun yere kimseyi almazsın. Hatta evine kimseyi almazsin.Çok büyük günah işlemissin.ni kişiyi hırsızlıkla suçlamak....yazikkk.
-Reklam-
+1 oy
(4,893 puan) tarafından

Kuzeninin kalbini kırma üzüntüsü ile şuan bu altınları bulduğun için sevinçten  çok üzüntü olmalıydıı..   

Ahh işte dünya malı insan kalbinden daha mühim hale gelmiş 
0 oy
(1,390 puan) tarafından
Kuzenine soylemidmiydin peki

Gozun sydin bu arada cnm
tarafından
Söyleyemedim cnm eşim izin vermedi söylememe birde özür dilersi sonrada kabul etmez dügün önü moralini bozma dedi ;( veee çok teşekkür ederim tatlımmm Alla razı olsn
0 oy
(852 puan) tarafından
Sevindim canım bulmana . Başkasının günahını almışsıniz inşallah şüphelendiğizden haberi yoktur
tarafından
Var cnm maaleseff var çok üzgünüm ama birsürü şey söyledim bize geldi param yok diyip duruyordu bizden gitti paraya boguldu birsürü şey söyledim borç dedi inanamadm eşimde dedi kim borç verir iki ayrı eve çıkan kıza ;( Allah razı olsun cnm sendende
0 oy
tarafından
Kuzenin suphelendiginizden haberi varmiydi ve sunuda ekleyim kuzeninin gunahini alan kim varsa tek tek helallik almak zorundasiniz ne pahasina olursa olsun 
(13,307 puan) tarafından
Duyulduysa evet söylemediyse gerek yok kuzu Allah gönlümüzden geçen iyi şeyler olmasa da sevap yazar kötüler için olmazda yazmaz o kadar büyük hürmeti
tarafından
Cnmm cnmm vardı çok üzgünüm ama bize param yok diyip duruyordu bizden gitti alışverilten çıkmadı bende ondan şüpelendim maaleseff
tarafından
İste duyduysa helallik sart kuzum ya ne kotu bi durum dusunsene bide supheli hareketleri vardi demis ya
tarafından
Ozaman helallik almaniz gerek kuzum malesefki
(13,307 puan) tarafından
Evet okumuştum sanki açmıştı post
tarafından
Cnm çok güvendigim bir kuzenimdi annesi onlar bebekken fefat etmişti baabaanem bakıyordu onlara ama bir şekil herkes kesin o demeye başladı bende mecbur şüphelendim babaanemde bana dedi benimde param kayboluyordu onlar varken ;(
tarafından
Sen genede helallik al canim
tarafından
Aynn cnm 5-10 gün sonra konuşucam yüz yğze gidipte
0 oy
tarafından
Ayyyyy baya günahını  aldin hemde yaaa
tarafından
Aynn cnm bir ben degil mlsf ailemdeki herkes ;((
tarafından
Vicdanin nasil rahat edecek benim asla etmezdi
0 oy
tarafından
Gözün aydın canım kuzenin ondan suphelendiginizi anladı mı peki kötü olmuş çünkü sonuçta basit bir suç değil ki bu
tarafından
Sordum ve kızdı ;(( Allah razı olsun cnmm
tarafından
Helallik işte kuzum beni asla yanlış anlama.ama.bu tarz olaylar da gözünü 3 kere silip öyle bakcan derler muhakkak helallik iste
0 oy
(603 puan) tarafından
Bulmana sevindim hayrını görürsün inşallah ama kuzenini mutlaka ara özür dile sen ondan şüphe ettiğinde nasıl üzüldüyse o da sana bişey derse üzülürsün ama en azından vicdanen rahatlarsın
tarafından
Haklsn cnm çok ama şuan arıyamam çok sinieli bana ;(((
(603 puan) tarafından
Olsun ara nolur çok üzülmüştür özür dile bana say dök rahatla ama biz kardeşiz de:( bana da başka türlü iftira atılmıştı o kadar üzülüyor ki insan anlatamam onun için kendimi kuzeninin yerine koydum sinirli olmakta haklı hem sen de vebalinden kurtulursun
0 oy
(163,555 puan) tarafından
kuzenin sana küsmustur 
0 oy
tarafından
Helallik istemelisin canım, bulmana sevindim
0 oy
(901 puan) tarafından

Benim bir eşyam kaybolursa nedense ne olursa olsun kimseye sen mi aldın diyemiyorum çünkü hemen sonra bulunuyor kimseye konu açmam :ermm:

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Ben sana demistim baska yere koydun diye ve sen o insanlarin günahını aldin helallik almani tavsiye ederim
tarafından
Haklsnn cnm çok alıcam ;(
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Yaa bulmana sevindim.  Ama diğerleri kirilmamistir inşallah anlamislardir suphelendigini
0 oy
tarafından
Valla ben kuzeninin yerinde olsam asla senle konusmazdim. Çok üzülmüştur kesin
tarafından
Aynen katılıyorum, kuzenim bana sen altınımı çaldın diyecek asla evine gitmem bir daha
0 oy
tarafından
O olaydan sonra tekrar geldiler mi eve. Geri koymus olmasin lar 
0 oy
(7,094 puan) tarafından
O kızdan özür dileyip helallik ql bence
0 oy
tarafından
Kuzeninden helallik iste cnm 
tarafından
Ayn cnmm

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 387 göst.
17 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (5,969 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 154 göst.
6 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ulvi_m (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 565 göst.
8 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 181 göst.
1 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Vesile hakan (872 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,061 soru

24,177,855 cevap

336,209 kullanıcı

...