0 oy
1,008 göst.
Diğer kategorisinde (257 puan) tarafından
Annem 47yasinda aml M3 hastası yani kan kanseri 6aydir kemoterapi alıyor ve 4kere kemik iliği biyopsisi verdi biyopsi alınınca çok üzülüyorum bugün yine aldırdı yanimda şuan çok zor yürüyor çok ağrım var diyor çok üzülüyorum Allah'ım kimseye dert verip derman aratmasin çok zor kızlar

31 Cevaplar

0 oy
(770 puan) tarafından
Allah şifa versin, çok geçmiş olsun
(257 puan) tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(54,114 puan) tarafından
gecmis olsun canim Allah sifa versin rabbim agrilarini dindirsin insallah
(257 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Allah sifa versin inşallah başınızdan eksik etmesin:(
(257 puan) tarafından
Aminn canım
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Allah şifalar versin inşallah 
(257 puan) tarafından
İnşallah amin
0 oy
(802 puan) tarafından
Allahım anacigina tüm annelere sağlık sıhhat versin cnm, Tüm anneleri evlatlarına bağışlasın acil ve kesin şifalar dilerim Rabbim kolaylastrsin inşaallah
(257 puan) tarafından
Aminn inşallah
0 oy
(4,059 puan) tarafından
Allah güç kuvvet versin çok geçmiş olsun
(257 puan) tarafından
Aminn canım sağol
0 oy
tarafından
Gerekli ilik nakli edildi mi.  Teyzemde kan kanseriydi çok tedavi gördü ve hep pozitifti. Allaha şükür nakilden sonra tamamen iyileşti korkmayın inşallah iyileşir 
(257 puan) tarafından
Şuan kemotreapi aliyor ilik nakli yapilmadi daha
tarafından
Neden yapılmıyor dönür mu yok
(257 puan) tarafından
Yapalım demediler kemoterapi veriyorlar
tarafından
İlik nakli şart bunu biliyorlar kanının tamamen yenilenmesi lazım yapmaları gerek aslında Ankara şehir hastanesine götürmenizi tavsiye ederim isterseniz teyzemle iletişime geçebilirim götürme imkanınız varsa . Teyzem adapazarindan gidiyordu oraya tedavi için
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Amin amin bilmezmiyim halam ve dedem 1hafta arayla kanserden dolayı vefat ettiler Rabbim inşallah annene şifa verir inşallah çok üzüldüm gerçekten inan annen için namazda dua edicem halami ziyarete gitmiştik hep kanser hastaları insanı ciğeri parçalanıyor resmen okadar durumları ckotu ki Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
(257 puan) tarafından
Aminn canım çok zor
0 oy
(8,312 puan) tarafından
Rabbim şifa versin çok üzüldüm biran önce kurtarsın su illetten inşallah :(
(257 puan) tarafından
Aminn inşallah
0 oy
tarafından

Ay uygun ilik bulunamadi mi ya ☹️☹️☹️.

Benim kardeşim de 1.5 yaşında 1 ay önce Akdeniz anemisi olduğunu öğrendik o da kan kanseri gibi . Her ay kan alacak işte . Test yaptık neyseki annemin iliği uydu . 10 yaşında olunca ilik nakli yapicaz Allah izin verirse 

İnşallah siz de uygun ilik bulur da annenizi iyilestirirsiniz kurtulur bu illetten
(257 puan) tarafından
İnşallah canım benim kızımda fmf akdeniz ateşinden şüpheleniyor annem kanser eşim felç geçirdi Rabbim büyüktür
tarafından
Ay Allah acil şifalar versin inşallah canm ya çok zor gerçekten çok iyi anlıyorum . Benim 2 kardeşim ilik nakli oldu biri küçüktü bedeni kaldırmadı kaybettik onu 7 yaşında diğeri de 16 yaşında ilik nakli oldu iyileşti çok şükür şimdi 20 yaşında . Allah'ım kimseleri hastanelere düşürmesin . İnşallah kolay bir şekilde atlatır hastalığı
(257 puan) tarafından
Aminn canım inşallah
0 oy
tarafından
Allah şifa versin canım benim 
(257 puan) tarafından
İnşallah canım amin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 90 göst.
21 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Melek12 (148 puan) tarafından soruldu
+4 oy