+1 oy
1,348 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

O zaman bi ay boyunca evden hic cikmadigim aklima geldi :D shhshshshs heeyyy Allahim ya .

Ayyy harbiden balkondan adama bagirmistim " abiiiiiiii  ben inemiyom asagiya .Bidonu asansore biraksam sen sutu koysan olur mu" diye jsjsjsjs :D 

Tovbe Yarabbim neler yasamisim böyle jsjsjsj :D

Bu arada bu videoydu .Arkada da aski memnu jenerik muzigi sjsjsjjshsshshshshhshs :D ayyy 

Allahim bismillah jsjsjjsjs

Gecen sene pandemi ilk ciktiginda yasadiginiz anilari anlatin hadi  :D

22 Cevaplar

0 oy
(14,201 puan) tarafından
Doğuma kalmış 1 ay ilk vaka görüldü Allah'ım çıldırıyorum özelde yapacaktım doğumu eşim in işleri durdu devlette yapmam lazım kafayı yiyoruz nasıl yapacağım diye. Hastaneye gittim doğuma alındım pat ilk sokağa çıkma yasağı geldi biz şok annem dükkan dükkan su aradı bulamadı eşim 1 saat uzaktan bize su getirdi markette kalan son suyu almış kaçırmış :D hastaneden çıktık neyse oğlum 1 haftalıkken sarılık oldu hastane de tedavi gördü bizde süt götürdük sabah akşam, meğer ceza yazmışlar hep bize yasak saatte disaridaydik diye mi bilmiyorum artık daha geçen gün geldi ceza :Ddd 
-Reklam-
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Bi sürü puzzle yapmıştık eşimle :) can sıkıntısından Bi sardık ama bırakamıyduk uyumadığmz geceleri biliyorum bitirmek içn çabaladıpmz :) sanki madalya takcaklrdı :) 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 216 göst.
0 oy
5 cevap 203 göst.
15 Ocak 2023 Diğer kategorisinde ilayda_2122 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 315 göst.
0 oy
3 cevap 166 göst.
3 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler