0 oy
388 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Alkole karşıyım. Ne oğlumun ne kızımın içmesini istemiyorum eğer öyle bir şey göreyim o gün ilk kez elim kalkar ciddi manada döverim çünkü hiç hoşlanmıyorum. Sigara çok zararlı bende içiyorum evet ama içerse ve ben yakalarsam önce tepki gösteririm ama ona bunu güzellikle bıraktırmaya çalışırım. Dövme yaptirabilir bir şey demem çok olmadığı sürece ufak tefek olabilir. Yerine göre giyinsin isterim. Sevgili konusuna gelecek olursak üniye gidine kadar yapmasın onada karşıyım. Üniye geçince aklı başında bir genç kız oluyor o zaman kimi istiyorsa onunla sevgili olabilir. Ama cinsel temas asla istemiyorum. Öpüşmede dahil. Böyle bir şey olursa büyük konuşmak gibi olmasın evlatlıktan reddederim. Aranızda yazdığım şeyleri kaba bulan olabilir ama benim kültürüm gereği bu böyle. Evladım diye her şeye göz yumacak değilim. Onun iyiliğini düşünüyorum çünkü. Sizler nelere izin verirsiniz nelere çok tepki verirsiniz? 

21 Cevaplar

0 oy
(2,529 puan) tarafından
Anlamadığım erkek arkadaşı olsun diyosun ama öpüşmesin :)) niye elini tutunca günaha girmiyor mu anlamadım 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 203 göst.
17 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu
+3 oy
27 cevap 807 göst.
21 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,482 puan) tarafından soruldu
+4 oy
44 cevap 936 göst.
+1 oy
21 cevap 784 göst.