0 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar ilkinini sezeryan olup ikinciyi normal dogurmak istesek oluyormu yada doguran varmi acaba

3 Cevaplar

0 oy
(391 puan) tarafından
Ben çok istiyorum ikincisi olursa ssvd yapacağım inşallah. Doğum arası minimum 2 yada 3  yıl öneriyor çoğu ebe.
tarafından
O zaman guzel Allah nasip ederse o zamana dusunuyorum normal olursa denemek istiyorum
(391 puan) tarafından
Evet bende çok istiyorum, çok araştırdım, instagram da sayfaları ebeleri takip ediyorum, çok iyi motiva oluyorum
tarafından
Oluyorsa ikinci normal diyelim o zaman :)
(391 puan) tarafından
Aynen canım inşallah:) aklıma geldikçe sezaryen yerini şifalandırma yapıyorum.  İnşallah iyi gelir
tarafından
İnşallah canım:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
5 yıldan sonra normal olabilirmis
tarafından
5 yil cokmus canim ya
tarafından
Evet canimlar hatta bir ablam 3. Yu normal yaptı ilk ikisi sezeryan di
tarafından
Bi tehlike olmuyor o zaman sezeryandan sonra normal yapmak
tarafından
Olmuyor iyi bir doktor bulursan
tarafından
Sagol canim
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Oluyo canım destekleyen Dr bulursan çokta güzel oluyo. Olmuyor diyenleri aldırma. 

İlk doğumum sezaryen, ikinci ve 3. Normal oldu. 

Sanıldığı gibi bir riskte yok çok araştırdım. Acog mükerrer sezaryenin ssvd den daha riskli olduğunu söylüyo ve risk oranı sadece %0,5-1.

Uygun şartlarda uygun hastanede yapabilirsin araştırıp 
tarafından
Bu yorumlar bni mutlu etti. Post açan ben değilim
tarafından
Sezeryandan sonra neden normal riskli oluyor ki devlet hastanesindeki doktorlar sezeryan olani normale yonlendirirmi bilemedim e ozellerde bilindik doktor olmasi lazim ama arastiracagim
(12,524 puan) tarafından
:)

Rüptür riski vs bahanesiyle çoğu Dr desteklemiyor Türkiyede malesef. Halbuki kolaylarına gidiyo onlarında sezaryenden sonra planlı sezaryen. Bizim insanımıza da bu düşünce dayatılmış dikişler patlar açılır vs vs diye. Halbuki isteyenler araştırsa olabileceğini görecekler gidişat iyi giderse.
Devletler yapmıyo malesef ama mutlaka vardır bulunduğun şehirde bak netten hangi şehirdesn
tarafından
Eskişehir canim o zaman guzelce arastirmam lazim
(12,524 puan) tarafından
Aynen canım :) Ankara Aylin Totandı benim Dr um olur da Ankaraya gelirsen doğum için var öyle başka şehirlerden gelenler ☺️ tavsiye ederim ❤️
(391 puan) tarafından
Eskişehir de bildiğim dr Kemal Hükmen var, ssvd sayfasında gördüm, instagramdan bakabilirsin
tarafından
Kemal hukmen iyi bir doktor degil diye biliyorum canim ona kalana kadar cok guzel doktorlar var ama cok teşekkür ederim :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 353 göst.
3 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 275 göst.
0 oy
3 cevap 90 göst.

Kategoriler

1,476,813 soru

24,174,419 cevap

336,034 kullanıcı