Evet burada bazen okuyorum ( Kötülük yapanları dışarıda bırakarak) o adamların annelerine çok üzülüyorum. Babaanne böyle yaptı dede böyle yaptı. Kocam annesine çok düşkün. Kahroluyorum ya. Bu platformda asla eşimle ilgili birşey yazmadım ilk defa tek birşey söylemek istiyorum. Eşim annesine çok düşkün. Ayağına taş değse farklı şehirde olmamıza rağmen koşar gider. Bebeğim olmadan önce beraber giderdik şimdi tek gider. Yada her gün arar belki 2 3 kere. Görüşünce kaç kez öpüşürler annemm oğlum diye. Bir gün rahatsız olmadım. Oğlumdan önce de sonrada. Hele oğlum varken şuan Allahım inşallah bende böyle olurum dedim.
Hiç bir eş annesine eşini ezdirmemeli, hiçbir eşe de annesini. Ama bazı insanlar istiyor ki benimle evlendi, hadi sil şimdi annneni arama sorma. Lafını dinleme. Var mı öyle dünya ya. Kim düşman olmaz ki böyle geline yada kaynanaya iki tarafta birbirine bunu yapamaz. Çok üzülüyorum ve çok korkuyorum. İleride oğlumu istediğim gibi arayamamaktan sarıp sarmalayamamaktan çok korkuyorum