0 oy
647 göst.
Diğer kategorisinde (568 puan) tarafından
Hergun pike serip çift yastık koyuyor musunuz yada yattığınız nevresimler mı duruyor mesela biz battaniyeyle yatıyoruz şuan bazen üşeniyorum direk battaniyeyi düzeltip bırakıyorum 

21 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Takıntı bende yatak dağınıksa tüm ev dağınık gibi geliyor battaniyeyi düzeltip günlük kullandığım yatak örtüsünü sererim üstüne ama çitf yastık falan koymam kuzum 
(568 puan) tarafından
Ne bilim genelde hep çift yastık koyuyorlar ya bende koymam aslında yatak örtüm var çok güzel ama anca misafir gelirse seriyorum
(2,677 puan) tarafından
Kız aynı ben o yatak toplu olacak yoksa gözüme batar deli oluyorum :))
tarafından
Hah aynen öyle kuzum evi toplamaya önce yatak odasından başlıyorum
(615 puan) tarafından
Bnde öyle ya yatak dağınık olunca toplamamisim gibi geliyo.illa toplayıp çift yastık koncak
-Reklam-
0 oy
(9,690 puan) tarafından
Hergün seriyorum örtüsü ama yattigimiz için haricî yastık koymam
(568 puan) tarafından
Yatak örtüm var ama anca misafir gelirse seriyorum
0 oy
(5,053 puan) tarafından
Bende şuan battaniye kullanıyorum yatak örtüsünü bir misafir gelince seriyorum kimse yokken battaniye ile üstünü kapatıyorum ne yalan söyleyeyim hem yatak odamı kimse görmeyeceğinden misafir oluncada namaz kılmaya giriyor diye örtüyorum düzgün dursun diye
(568 puan) tarafından
Aynı bensin canım ya bende oyleyim
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Yok ya şimdi yatak odamda beşik yeri yok yerde yatıyoruz oturma odasında ama evimi tasiyacam o zaman yatak odasını geçince battaniye atarım misafir gelince pile sererim insan usenir hergun 
0 oy
(4,436 puan) tarafından
Eğer o evlenirken aldığımız süslü püslü pike takımını diyorsan onu misafir gelince sererim canım her gün her gün ütüsüyle şeyiyle uğraşamam kaldır ser kaldır ser yatağı tüy toplayıcı ile temizler havalandırır düzenlerim üzerine de arada günlük pike örterim ekstra o kadar 
0 oy
(3,998 puan) tarafından
seriyorum muhakkak yoksa ev daginik geliyor gozume
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Biz yer yatağında yatıyoruz üzerine kabartma desenli battaniye ortuyorum çocuk olmadan önce pike setimi sererdim 
0 oy
tarafından

Sadece üzerime aldigimi kapatıyorum. Doğumdan sonra 3 e kadar kapatmıyorum ama oğlum uyuyor

0 oy
(2,225 puan) tarafından
yattığımı seriyoruö canım battaniyeyse onu şuan yorgan var 

çift yastık koyuyorum ben süs diye değil ama 

eşim öyle yatıyor 

mecbur kendime de ondan koydum güzel dursun diye 

yoksa tekti hep 
0 oy
(7,404 puan) tarafından

Tek yastıkta kocayıp gidiyoz hayırlısı :D

0 oy
(2,182 puan) tarafından
Yatagi toplarm toplmazsam sinirleem bozulur
0 oy
(15,026 puan) tarafından
Nirmal günlük pike aldım onu seriyorum 
0 oy
tarafından
Canım o an nasıl istiyorsa öyle yapıyorum

Bazen seriyorum

Bazen düzeltip bırakıyorum 
0 oy
tarafından
Tikim var sanırım hergün o pike örtülür üstüne yaz yastıklar dizilir
0 oy
tarafından
Valla hemen hemen 5 senedir evliyim hergun yatak ortusunu serip yastiklarini koyarim. Ama dogumum var yakında rahat olsun diye daha ince yastiksiz bisey serdim kiş bitimce tekrar yatak ortumu çıkaracağım. Ama her sabah ilk iş yatak süpürür düzeltirim 
0 oy
tarafından
Mevsimlik yorganları çıkardım kullanıyoruz. Onun üstüne yatak örtüsü koyuyorum üstüne sus yastık. 
0 oy
tarafından
Seriyorum ben yattığımız yastıklarla battaniyeyi dolaba koyuyorum pike serip yastık koyuyorum 
0 oy
(681 puan) tarafından
Ay yok her sabah hic üşenmeden yeniden seriyorum örtümu yoksa icim rahat etmez her yer daginik gelir bana:))
0 oy
(2,247 puan) tarafından

Üzerime örttüğüm pikeyi katlarım onun üzerine yatak örtüsü sererim tabi eşim gece nöbetine gitmediği süreçte

image

0 oy
(1,841 puan) tarafından
Her sabah güzelce düzeltirim nevresim , pike takımı oluyor genelde yani takım olarak serip kullanıyorum üstüne ayrı bir örtü sermiyorum 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 360 göst.
14 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 897 göst.
6 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 262 göst.
0 oy
25 cevap 950 göst.
3 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Annemnerdeeee (1,856 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,563 soru

23,831,727 cevap

318,912 kullanıcı

...