0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar çok kötüyüm ust üste sirkeli suyla yıkadım bebeğe zararı olurmu anca yeni rahatlayabildim

3 Cevaplar

0 oy
(1,992 puan) tarafından
mantar vardır bir de hamilelikte enfeksyon tehlikeli hemen yarın doktora görün derim 
tarafından
Düşük olurmu dersiniz
(1,992 puan) tarafından
düşük olur diyemem onu bilemem ama enfeksyon hamilelikte tehlikeli o yüzden her kontrolde idrar testi yapılıo
tarafından
Gidicem canım saol
(1,992 puan) tarafından
aksatma canım bebiş önemli
-Reklam-
0 oy
(66 puan) tarafından
Ayyy o çok kötü ben ne çektim hemen doktora git merhem yazar bende var şuan o kremi istersen atarım hamilelikte kullandım
tarafından
Cokk sevinirim canım mahfoldum bir haftadır
0 oy
(66 puan) tarafından

image

1. Bitanem bu okuyabiliyormusun 
tarafından
Vlh canım çözemedim ön n kısmını çeksen
(66 puan) tarafından
Adını direk yazıyorum doktora sor eminim bunu önerecektik bitane kırmızı beyaz var adını hatırlamıyorum hiç işe yaramıyor
GYNO-LOMEXIN
tarafından
Tm çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun senden
(66 puan) tarafından
Hiçbir zararı yan etkisi yok 2 3 sürüm de işe yarıyor ama ben kökünü gördüm birdaha yaşamamak için :D
(66 puan) tarafından
Hepimizden razı olsun tatlım şifa olsun sanaa
tarafından
Bnde öyle yapicam mahfoldum kaç gecedir afedersin yara bere içinde ne zor ya ilk defa başıma geldi
(66 puan) tarafından
Hamilelik Bi hastalık yeminle bende aynı ağlıyordum bildiğin yara oldu şiddetle tavsiye ederim kremi ama fitil de vericek tir doktor doktoruna gözün ben 9 ay enfeksiyon yaşadım bebeğim enfeksiyon lu doğdu koca koca iğneler vuruldu yürek dayanmaz
tarafından
Rabbım korusun inşallah ❤️
(66 puan) tarafından
İnşallah bitanem

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 142 göst.
10 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1bebe1anne (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 79 göst.
+1 oy
3 cevap 99 göst.
0 oy
3 cevap 75 göst.

Kategoriler

1,472,577 soru

24,112,945 cevap

333,062 kullanıcı

...