Bugün oğlumun 2.ay aşısı vardı bana korona aşısı oldunmu dediler hayır dedim olmayacağım olmazsan bebeğine aşı yapmayacağım adında kara listeye alacam dedi bende bebegime mecbur aşı yaptiracaksin bu aşılar yıllardan beri var güvenirliği fazla ama sen 1 yıllık içinde ne var bilmediğim aşıyı bana vuramazsın ister kara ister pembe listeye al olmayacağım dedim sonra hemşire dedi vur sen olmuyorsun diye bize zarar dedi devlet bize diyor bunlara aşı vur bi şoka girdim aşı olalım diye her yolu denediler yaaa Başkası olur saygım sonsuz ama ben elimden geldiğince olmayacağım .Egerki tartışma çıkarmasaydım tepki göstermezsek vuracaklardı 2 doktor 1 hemşire baş edemedi benle saçmalığa bak aşıyla tehdit ediyor zorbalar
Bu nasıl terbiyesizlik? Ona mı kalmış senin aşı olup olmayacağın? Bir de bebeğe aşı vurmamakla mı tehdit ediyor? :dd
Bebeğe aşı vurmak zorunda, saçmalığa bak la havle :dddd
kara liste neymiş ya tövbe yarabbi
Ne demek sen aşı olmasan ben senin çocuğunu aşı etmem diyor, bu resmen bir anneyi çocuğu ile tehtit etmektir .
İsteyen olur, isteyen olmaz ona ne ya ,kime ne .
Kara listede olanları sonra ne yapacaklarmış . Dar ağacında mı asacaklarmış acaba.
1,487,646 soru
24,318,981 cevap
345,224 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın