0 oy
651 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım 26 aylık. Her akşam istisnasız bunu yaşıyorum. Uyutmak istediğim an delirir gibi sinir krizi geçirir gibi ağlıyor. Çok sakin konuşuyorum ağlamasına izin veriyorum rahatlasın diye ama öyle böyle ağlamıyor bildiğiniz sinir krizi geçiriyor. Ne yapsam engel olamıyorum. Kendime hakim oluyorum ne canını acitiyorum ne bişey yapıyorum. Ama böyle olması da zoruma gidiyor. İyi bir anne değilim gibi hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum :( hanımlar ne yapabilirim bana bı dua bı yol bişey gösterin

3 Cevaplar

0 oy
(3,443 puan) tarafından
Odasına girince mi öyle oluyor peki 
tarafından
Nerde olduğumuz fark etmiyor ki :( mesela şimdi kayinvalidemlerdeyim  3 gündür hele aynısını yapıyor. Artık çok yoruluyorum gün içinde de sözümü hiç ama hic dinlemiyor
(3,443 puan) tarafından
Uykudan mi korkuyor acaba vardır bı sebebi canım ya
Uyku esnasında bir durum oluyor mu
Korku ağlama uyanma gibi
tarafından
Uyku esnasında inan hiçbir şey yok. Ama uyandığı an bile böyle mayisip yatmaz hemen kalkar biseyler yapmak kurcalamak ister. Çok sakin kalmaya çalışıyorum yoksa kızımı korkutuyorum farkındayım ama sabrım tükendi artik
(3,443 puan) tarafından
Kardeş var mı peki bilmiyorum da ;)
tarafından
Yok henüz böyle de yapınca korkuyorum ikinci çocuktan :D benden çok eşim korkuyor
(3,443 puan) tarafından
Ahahaha yani vardır canım bir sebebi mutlaka araştırılmalı.
AcNa erken mi uyutuyosn
Bazı çocuklar uykuya düşkün değil o yüzden mi uyumak  istemiyor
tarafından
Bı uykusu var ki öyle böyle değil gözlerini ovusturuyor. Uyuttugum saat ise 22.30 ile 23.00 arası bence geç bile. Kural tanımaz sinir bilmez. Halbuki kuralcı biriyimdir ağlıyor diye istediğini de yapmam
(3,443 puan) tarafından
O zaman geçicidir diye ümit edelim :D

Sne ne yaptın sahi yapabildn mi diyetle alalı bı seyler :)
tarafından
Ahaha köye geldim bı ton şey yedim eve dönünce devam edeceğim inşallah öğlen en azından bı çorba bari içeyim diyorum arayı uzatmayim
(3,443 puan) tarafından
Kaç kilo fazla var peki :)
tarafından
Özelden yazam :D
-Reklam-
0 oy
(810 puan) tarafından
Benim oğlum da yapıyor aynısını anlam veremiyorum 26 aylık aynı şekilde kendini kas katı yapıp inanılmaz ciglik atıp vuruyor bana anlamıyorum hemn kucağıma alıp balkona cikiyorum masaj yapıyorum mayisiyor öyle yatırıyorum 
tarafından
Yok anlamıyor napcam.bilmiyorum çok çaresiz kaldim
0 oy
(868 puan) tarafından
başlığı görünce içimden "2 yas sendromu" dedim direkt daha çocuğun yaşını görmeden çünkü 21 aylık olucaz aynı sorun var ... kesinlikle iki yaş sendromu
(868 puan) tarafından
Hayirdan anlamıyor,hatta hayir dediğim şeyi gözümün icine bakarak yapıyor.
Istedigini elde edemeyince etini koparıyoruz gibi çığlık atip kendini yere atıyor.Hic bir tepki vermiyorum bu sefer umursamadigimi anlıyor gerçekten içten aglamaya başlıyor.
inat ettigi şeyden vazgeçmiyor.
Uyanibca direkt enerji yüklenmiş gibi hiç uyku sersemi bile olmadan hareketleniyor
daha bir sürü bi sürü sey
tarafından
Öyle mi dersin inşallah geçicidir ya cidden çok yoruluyorum sürekli dur yapma demekten ağlamasın i dinlemek. Ya bı de elden birşey gelmiyor . Kendine bı zarar verecek diye korkuyorum
tarafından
Yemin ederim benim kızımı anlattın resmen

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 516 göst.
3 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Habis57 (2,350 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 100 göst.
0 oy
2 cevap 97 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,735 puan) tarafından soruldu
0 oy