0 oy
1,087 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (863 puan) tarafından
Evet kızlar cevapları çok merak ediyorum ben söyliyim bana el kaldırsa bir saniye bile düşünmem asla kabul edemem direk mahkeme yolu görünür 

43 Cevaplar

+10 oy
tarafından

Eşimle boşanmak için evlenmedim. Evde otururken bunu yapsa boşanırım diye hiç düşünmedim. Çünkü bu bile insanın kalbine eşi ile ilgili fitne doldurmaya yeterli. Ağzıma yada kalbime yakıştırmıyorum " Bana..... Yaparsa boşanırım" demeyi. Kalbimin eşime karşı kirleneceğini hissediyorum. O yüzden Rabbim dilerim ki bize bizi o raddeye getirecek şeyleri yaşatmasın.

Bu arada olumsuzluk anlamında yazmadım yanlış anlamayın okuyunca kendi hislerimi ve düşüncemi yazdım. Umarım eşiniz size bunu hiç yapmaz ve yuvanız yıkılmak zorunda kalmaz ❤️

(863 puan) tarafından
Tabiki canım benim kimse yaşamaz inşallah maksat sohbet olsun diye yani bizde boşanmak için evlenmiyoruz ama herkesin başına gelebilecek şeyler bunlar maalesef ki hergün de örneğini görüyoruz
tarafından
Haklısınız dedim ya ASLA yargılamak için yazmadım. Sohbete bende kendi düşüncem ile katıldım :) Allahım korusun hiç bir kadına anneye kötü şeyler yaşatmasın.
(14,412 puan) tarafından
Doğru söze ne denir
Alkış
(119 puan) tarafından
cnm tebrk ediyorm gerçkten güzel br açklama olmş.
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️
-Reklam-
+1 oy
(1,950 puan) tarafından
Buyuk konusamam ya buyuk konustugum sey 1 kere geldi başıma diyemem yani o an var olan psikolojime bağlı.
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Aldatmayı büyük konuşmak istemiyorum ama asla affetmem
0 oy
(163,444 puan) tarafından
aldatsa aninda biter 
0 oy
tarafından
Beni aldatsa ve şiddet uygulasa
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Aldatılmak Allah korusun
0 oy
tarafından
Şiddete cesaret edemez elini kırarım bilir ama aldatırsa kesinlikle kapının önüne koyarım 
0 oy
tarafından
Aldatsa , şiddet uygulasa     
0 oy
tarafından
Aldatma olursa tahammül edemem bisarim
0 oy
(607 puan) tarafından
Büyük konusmaym da aldatırsa dönüşü yok
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Böyle şeyleri dile getirmeyi doğru bulmuyorum dile dökülen dua olur derler Rabbim evlerimize huzur versin 
(863 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından

Alah korusun aldatsa ve şiddet uygulasa anında biter. 

0 oy
tarafından
Valla ben büyük konustum aldatilsam aninda boşanrm dedm başıma geldi bosanamadm o yüzden büyük konusmak istemiyorm
0 oy
tarafından
Asla büyük konuşmam korkarım büyük konuşmaktan çünkü bekarken neyi büyük konuştuysam tek tek tek yaşadım yorumsuz kalıyorum o yüzden 
0 oy
(2,066 puan) tarafından
Şiddet ve aldatma asla affı olmaz
0 oy
(15,124 puan) tarafından
Şiddet, aldatma... Allah şaşırtmasın. 
0 oy
tarafından
Ben büyük konusmayi bırakalı çok oldu çünkü neye asla yahammul edemem dediysem başıma geldi ... Rabbim kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin ..
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Şiddette gorudm aldatildim sokağa atildim apartmanın deposu sığınağında uyudum ama boşamadım o açtı davayı boşanmak için ama ben boşanmak istemiyorum dedim 1 yasında kizim var ve bunu ona da söyledim ilerleyen zamanda kizim biraz büyüdükten sonra öyle bir zamanda acacam iki davayı iki kez yıkılacak yaşarken olceksin dedim ve sabir ediyorum o günü bekliyorum 
(863 puan) tarafından
Pislik herif Allahın dan bulsun Ya ileride ki zamanda ne değişecek ki canım
(1,315 puan) tarafından
Çok şey iki kez yıkılacak yanında olmam gerektiği gün yanında olmicam ne ben nede kizim tek başına kalacak ozaman teselli edecek kimsesi olmayacak
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Aldatma ve şiddet kesin çizgim 
0 oy
tarafından

Aldatma ve şiddet :woot:  bir saniye bile düşünmem Rabbim e sözüm büyük gitmesin :ermm:

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 911 göst.
12 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gulnazyilmaz (1,164 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 729 göst.
22 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 426 göst.
30 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aysenur5561 (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 747 göst.
23 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,565 soru

24,112,759 cevap