+1 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (15,314 puan) tarafından
Kızlar hastayım bir süredir iğnem var sabah akşam. Her gidişim sıkıntı maalesef. Hasta, hemşire, dr hepsi bi tuhaf. Dün başıma gelen en basit olayı anlatayım. Bankoda iğne için ödeme yapmayı beklıyorum hemen yanımda 10 yaşlarında bir kız çocuğu en çok 2 aylık zarıl zarıl ağlayan bir bebeği zıplatıyor kızda maske yok. Neyse aldım fişi odanın kapısına gittim bi ses yükseldi bu çocuğu götürün buradan bakamayız biz buna devlet hastanesi bakabilir ancak. Neden? Çocuk temaslı, ateşi var. O ana kadar hiç yaklaşmayan bir adam e ben de buradayım babasıyım napcaz diyor görevli diyor sen covid sin zaten ne işin var burada! Maske adamda da yok. Ambulansı araman gerek ya da devlet hastanesine gitmen gerek adam en aşağı 40 dk tartıştı. Nasıl bir dönemdeyiz. Bebeğe acıdım üzüldüm. Adama kızdım. Hasılı iyi değilim kızlar 

3 Cevaplar

+2 oy
(163,576 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
iste boyle duyarsiz ibneler yuzunden bitmiyo bu hastalik
(15,314 puan) tarafından
Aynen öyle sevdoş. Birebir şahit de oldum artık önceden diyordum kimse gamsız olamaz bu kadar ama oluyormuş
-Reklam-
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Ne yazıkki gerçekten öyle, hasta olmayan bile hastanede hasta oluyor.. oglum da salgına yakalandı. Ateş ishal vs. Tam bitti dedim, doktorun yazdığı ilacı degil de ona benzer bir ilaç vermiş bilmiş eczacı, oda çocuğa alerji yapmış her yeri kabardı kasinip duruyor. Yani bir gittin mi hastaneye birdaha çıkamıyorsun. Gerçekten nefret ettim 
(15,314 puan) tarafından
O ilaç olayını hiç sorma ne kızımın ne benim reçete ilacı verildi her şey muadili. Vitamin şurubu verdi hiçbir eczanede yok getirttik etiket fiyatı 40 lira 70 istemişler getirttik diye. Sağlık ile oynanır mı böyle oynuyorlar. Geçmiş olsun canım size de
(2,203 puan) tarafından
Biz dava açtık bugün eczaneye, doktor ben bebegin kilosuna gore yazdim o ilacı benim size yazdığım ilacı neden almadınız o ilacın hicbir yan etkisi yok dedi. Eczacı da özür diliyor personelleri anlaşmalı oldukları firmaların ilaçlarını sattığında prim alıyormuş. Hayat bu kadar ucuz yahu! Daha karaciğer enzimlerinde problem olabilirmiş oda 2 3 gun icinde belli olur dedi. Büyük insan olsa kendini ifade edebilse ilk verdiğimde birşeyler söylerdi bende müdahale ederdim. 3 kuruş için bir hayatı mahvetmek çok kolaymış.
(15,314 puan) tarafından
Ben 6 aylıkken kızımın penisilin duyarı olduğunu maalesef acı bir şekilde öğrendim ilacı verdim şişti kabardı her yeri ama her yeri. Şimdi verilen ilaçta penisilin olması halinde yine aynı sorun yaşanır korkusu var her defasında uyarıyoruz serum iğne ilaç. İnşallah bir şey olmaz yavruna en iyisini yapmışsınız
(14,212 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsıniz lavin bende bu olayı duymuştum kendi kafalarina göre veriyorlar daha önce bana da vermek istediler bir kaç kez hayır doktor hangisini yazdıysa onu verin dedim ve yoksa orda almadım. Bu ne saçma bir mantık gerçekten aklım almıyor inşallah bebeğinde bir sorun olmaz eczanede iyi bir ceza alır inşallaahhh yanlarına kalmasın
(2,203 puan) tarafından
Eşimi arayip duruyorlar özür diliyorlar ama asla vazgecmeyecegim, 5 gündür aklımız cıktı. Okullar açıldı bir ayağım okulda diğeri evde çocuk yemeden içmeden kesildi. Bide yanlış ilaçtan ayrıca hasta oldu. Gerçekten bunaldım insanlar para manyağı olmuş
(15,314 puan) tarafından
Ah yavrum ya çocuk hastaysa hayat duruyor evde. Asla vazgeçme sağlık özür ile yerine gelen bir şey değil
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Ne iğnesi bilmiyorum ama sağlık ocağında yaptırsana canım. Hastaneye göre daha sakin oluyo. Hastaneye ne zaman gidip gelsem dayak yemiş gibi hissediyorum kendimi. Ruhumu emiyo sanki hastane. 
(15,314 puan) tarafından
Canım eşim iğnemi yaptırıp okula geçiyor sabah 7.30 akşam 7.30 antibiyotik saat uymuyor yoksa inan çekilir dert değil dediğin gibi

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 534 göst.
22 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 134 göst.
23 Nisan 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Misafir12356 (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
23 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecemgozeee (329 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 665 göst.
24 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde -M.E s MoM- (847 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,850 soru

24,189,314 cevap

336,821 kullanıcı

...