0 oy
283 göst.
Diğer kategorisinde (768 puan) tarafından
Kızlar aşıdan sonra kalbim çarpmaya başladı sizde de oldu mu böyle ne kadar sürdü devam ediyor mu yazabilir misiniz 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende yapmadi canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bugün  oldum yapmadı  ama kolum agriyo
0 oy
(54,175 puan) tarafından
ben sinovac oldum ara ara çarpıntı oluyo asidan mi yaşlılıktan mi cozemiyorum☺️☺️☺️
0 oy
(416 puan) tarafından

Benim  kalp rahatsızlığım var korkuyorum aşı yapmaya ve bebeğimde daha küçük 1 aylık 

Acaba aşı sıkıntı yapar mı bana 
(1,276 puan) tarafından
Gecmiş olsun canım kalp hastaları için biraz zor oluyor eşim cok agır atlattı aşının ikinci dozunu doktorunla konuş mutlaka ve bence biotek yaptırma etkiliyor bide bebiş varmış zorlanırsın
(416 puan) tarafından
Evet bebeğim bugün 1 aylık oldu
Biontek yapanın çoğu ağır geçirmiş bende tedirgin oldum rahatlızligimdan dolayı
(1,276 puan) tarafından
Rabbim şifa versin seni yavruna bağışlasın ben yaşadığımızı anlattım ambulans cagırdım bunlar normal diye azarlandık getirmediler hastaneye ateşi cok yükseldi kalp krizi gecirecek diye cok korktuk evde uğraşarak iyileşti 3 gün sürdü malrsef
(416 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah
Bende bazen kalp sıkışması yaşıyorum kolumda uyusuyor bebeği emzirirken kolumu hissetmiyorum bazen korkuyorum
Ben 2 yaşındayken annemi kaybettim  rabb'ime yalvarıyorum beni evladımin başından eksik etmesin inşallah
24 yaşındayım ben
(1,276 puan) tarafından
Oy kuzum benim inşallah rabbim senin kaderini yavruna yaşatmaz dikkat et kendine tedavi ni ol taktir Allahın biz hic bilmiyorduk kalp olduğunu36 yaşında bi gece fenalaştı öğlen yemekten zehirlendim galiba dedi ama cok kötüydü bi arabamızı cagırdım götürdük hastaneye cok agır kalp krizi geciriyomuş aldılar iceriye herşeye hazırlıklı ol dediler durumu agır bende33 haftalık hamileyim dünyam karardı anjiyo stent kac gün yogun bakımın önünü bekledim kime nasıl bi iyilik ettiniz bu kadar agır hasta ilk defa kurtardık dedi doktor şimdi bi damarı daha tıkanmış yine anjio olacak yüreğim ağzımda bişey olacak diye çocuklarda azcık bişey olsa hepimiz korkuyoruz malesef
(416 puan) tarafından
Rabb'im başınızdan eksik etmesin inşallah
(416 puan) tarafından
Bende eşim yüzünden çok stres yapıyorum hayırsız eşle imtihan oluyorum o yüzden bu aralar çok sıkıntı yaşıyorum
(4,850 puan) tarafından
Canm kalbinde sorun olduğunu biliyormusun kesin doktormu söyledi yani yoksa panik atakta olabilir yaşadıkların çarpıntı kol uyuşması
(1,276 puan) tarafından
Amin canım seni de yuvandan yavrundan eksik etmesin şafi ismi hürmetine şifa versin rabbim kuzunu kokla benim yerime cennet kokuyodur şimdi yavrun
tarafından
bunun cevabını doktorundan almalısın bende agır bı hastalık atlattım doktorlarım ıle konusarak oldum asılarımı
(416 puan) tarafından
Doktor söyledi ilaçta kullandim ama gebelik düşünürsen 1 ay önceden kes ilacı dedi bende kestim ilacı gebe kalmadan önce
(4,850 puan) tarafından
Allah sifa versin canm
(416 puan) tarafından
Koklarım evet cennet kokuyor uyuduğu zaman bile özlüyorum onu kokluyorum sürekli öpmeye kıyamıyorum yavrumu Rabb'im nasıl sevgi vermiş doyamıyorum
(416 puan) tarafından
Allah razı olsun doğumdan sonra sıkıntılar başladı yine emziriyorum die gitmedim doktora
(416 puan) tarafından
Bebeğim biraz toparlansin doktora danisicam inşallah yavrum çok şükür rahatsız olursam bakacak kimsem yok
0 oy
tarafından
Yapmadı canm bende panik atağın varsa öyle hissediyor olabilirsin kafaya takma bisey olmaz insallah 
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Eşimde yaptı canım bugün olduk 2.dozu
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Bende dün oldum biotek ilk doz Bende de yaptı migde bulantısı çarpıntı kol ağrısı oldu malesef aspirin içtim bitane gecede parol içtim bugün kol agrım var birazcık
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Bende yapmadı 
0 oy
tarafından
derın nefes al uyumaya calıs bıtane parol al sakın ol yudum yudum su ıc benım 6 saat surmustı halsızlık ve carpıntı bı arada
0 oy
tarafından
Dikkat et canım 2 tanıdığım aşı sonrası anjiyo oldu devam ederse mutlaka bi kardiyoliye git EKG flan yapsınlar
0 oy
(276 puan) tarafından
Eşimde yapmıştı. Kalbim falan sikisiyor kolum ağrıyor faln diyordu ama bı 20 gün sonra faln geçti
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Bişey olmadı bende sadece aşı yerinde hassaslık oldu
0 oy
(2,981 puan) tarafından
Dün vurundum kolumun acısından başka birşey hissetmiyorum 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 72 göst.
4 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Esraahsen25 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.