+2 oy
1,141 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

image

çok duygusalım şu an .Bana Tokanmayın .jsjsjshshsh

❤️❤️❤️ Göz yaşım pıt .çok fena.

Öğrencilerimle arkadaş gibiydim .Asla otorite kurmadim zaten otorite kurmadan sevdirmek degil miydi onemli ve doğru olan ...Bir kez daha anliyorum ki doğru olani yapmisim.Sadece dersi anlatip eve gitmemekle , onlarin derdine ortak olup, agladiklarinda gozyaslarini dindirmekle . 

Niye paylastim bilmiyorim 

Aslinda bu yoktu , öyleeee bi içimden geldiiii 

Anasini satayim icimden geldi shjsjshshshdhdhhdhd 

27 Cevaplar

0 oy
(2,493 puan) tarafından
Öğretmen yeri geldiğinde öğrencisinin anne babası,ablası oluyor. Kimseye anlatamadıklarını gelip bize anlatıyorlar. Omzumda çok ağlayan öğrencim oldu. Hepsi evladım gibi. Hele böyle bağ kurup hatırlanmak insanı nasıl sevindiriyor... Aklıma geldikçe şükrediyorum mesleğime. İyi ki doğdun canım öğretmenim ❤️❤️❤️
tarafından
Evetttttt canimmm fatmamm❤️ gercekten öyle .Evladimiz gibi onlar bizim .Kilina zarar gelsin istemiyorum.Uzulmesinler hele benim yuzumden asla dusmesin o yuzleri ❤️ Uzuleceklerse beraber uzuluruz , aglanacaksa da dindiririz goz yaslarini ...
Cok ozel sey ya .İyi ki ogretmenim .Saf , temiz sevgiyi hissetmek ve onlara da sevgiyle yaklasip guzel donutler almak paha bicilmez .❤️❤️❤️
(2,493 puan) tarafından
Meleksin,güzel öğretmen❤️ İnşallah Rabbim evladıma da senin gibi öğretmen nasip eder ❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(2,528 puan) tarafından
İyi ki doğdun örtmeniiiiimm :D 
tarafından
Canimmmmmm , minik civcivimmmm hshddh tesekkur ederim ❤️☺️
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Kizim orta okula başladi insallah sizin gibi tatli iyi merhametli bi ögretmen cikar karşimiza iyiki dogdun cnmm nica yillara 
0 oy
tarafından
İyiki doğdun canım bugün benimde doğum günüm
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Çok insancılsın çok pozitifsin ister istemez herkesin gönlüne giriyorsun Allah bozmasın ❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından

Kızz öyle herkese tatlı olma ya kıskanırım bak:D

0 oy
tarafından

image

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 263 göst.
0 oy
6 cevap 499 göst.
18 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde 03 alihan (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 376 göst.
19 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde nerminin annesi. (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 671 göst.

Kategoriler

1,472,621 soru

24,113,474 cevap

333,093 kullanıcı

...