0 oy
796 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Hastaneye gittik eve yeni girdim. Test tahlil verildi. Sonuca göre tedavi olucak. Şuan hiç bir şey yapamazlar çünkü kızımın kalp rahatsızlığı var. Bir kaç saat evde beklemem gerekiyor. Ama bu sırada lütfen iyi gelecek ateş düşürecek bir şeyler söyleyin. Duş aldı limon surdum. Calpol dolven dönusumlu veriyorum. Soğuk kompres yapıyorum. Yetmiyor. Çocuğuma yetemiyorum

27 Cevaplar

0 oy
(3,546 puan) tarafından
Kıznın ateşi düşmedi ise cay bardağının dibine su koy üzerine bir iki damla sirke damlat. 2 cay kaşığı içir ondan. Ben hep öyle düşürürüm kızların ateşini.. 
tarafından
Çok teşekkür ederim ❤️ denicem
-Reklam-
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Dolven ve  calpol açıldıktan sonra 15 günde etkisini azaltır yeni alın kuzum rabbim şifa versn
tarafından
Kız daha iki gün aldı ki alalı :(
0 oy
(714 puan) tarafından
Canım bana bir doktor söylemişti buraya yazıyorum aklınızda bulunsun ve gerçekten hiç bir şey bunun gibi ateş düşürmüyor bir cerrah doktor demişti ki almancı  komşumuzdu bebek aspirinini al üzerine kolanya dök ez bebeğin alnına göbeği koltuk altı ayak altına sür gerçekten hemen kesiyor ben bununla düşürüyorum geçen 2 aylık aşısında ateşlendi calpol iyi gelmedi bunu yapmıştım çocuk kendine geldi
tarafından
Şimdi aldırıyorm eşime hemen aldırıyorm çok teşekkür ederim ❤️
(714 puan) tarafından
Bir şey değil ellerinle sür dediğim gibi yap birde üstünü giydirme sakın :) geçmiş olsun inşallah kendine gelir bebeiş
0 oy
tarafından
İnşallah rabbim şifasını versin meleğine. Yapılacak her şeyi yapıyorsun. Geriye kalanı Allah'a güvenip dua etmek ona bırakmak 
tarafından
Çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
tarafından
İnatçı ateş bizdede olmuştu 1 hafta 39.5 ta kızım havale geçirdi neler yapıldı neler önce 2 serum 2 iğne antibiyotik ardından ise eve geldik havale geçirdi özele götür canım durumun varsa kızımın özelde düşürüldü ateşi. 2 serum taktılar bitti ateş tam 1 hafta sürmüştü şimdide öksürek var Rabbim şifa versin inşallah 
tarafından
Ayy çok geçmiş olsun Cook :( kızımda küçükken havale geçirmişti o yüzden havaleden çok korkuyorum. Evet bizde farkettik bu hastaneden bir şey olmayacağını. Özele gdicez
tarafından
Canım bizde ishal kusmada vardı kanda enfeksiyon çıktı yani salgın var dedi doktor bağırsak kan ve boğaz olmak üzere 3 yerde enfeksiyon çıktı Rabbim sağlık sıhhat versin kızına yavrum benim inşallah hemen atlatır ama özele gitmeyene kadar geçmiyor gerçekten
tarafından
Biz her gece devlete gittik serum iğne serum iğne ilaç vs derken çocuklar daha kötü oldu özele gittik kan aldılar sonuçlar hemen çıktı doktor baktı ona göre ilaç yazdı 2 serum taktı hava verdi kızım şuan çok iyi Allah işini bilen insanlarla karşılaştırsin sizi inşallah
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Canım aynı kaderi paylaşıyoruz benimde oğlumun böbrek rahatsızlığı var ilaç veremiyorlar 4 gün boyunca 40 derece ateşle bir inip bir çıktı evde geçirdik boğazları enfeksiyon olmuştu bütün tahlilleri temiz çıktı calpol ve dus aldırdık sık sık çok geçmiş olsun
tarafından
Oyyy kuzum benmm çok geçmiş olsun yavrucuguma. İçim yanıyor böyle şeyler okudukça. İnsan başına gelmeden ilaçsız ateş geçirmeyi kolay sanıyor da işte rabbim kimseye kimseye yaşatmasın :(
tarafından
Öksürük için bir şey tavsiye etmislerdi onu söyleym belki işe yarar. Dün gördüm burda bir possta. Sarımsağı ezip üzerine zeytin yağı koyup bir saat falan bekleyince. Yağı ayak altına şurup üzerine çorap giydirmisler. Çok çabuk kesiyormus.
(3,679 puan) tarafından
Denedim canım fayda etmedi hava verdiler pazartesi günü geçen bogazlarindaki balgamı atmasi için çok şükür topladı yeni yeni
0 oy
tarafından
Nasıl oldu kızın

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 206 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Yaseminx (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 952 göst.
30 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 215 göst.
26 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zelis... (444 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 321 göst.
25 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2121erva (1,558 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,212 soru

24,108,618 cevap

332,834 kullanıcı

...