0 oy
588 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından
2 gun once Dogum yaptım Bebeğim  saglikli cok sukur ama işitme testi  diye bi test yaptilar dogdugu  gun test geçmedi denildi 1 hafta sonra gel  doktor normal dedi   yeni dogdu kulaginda sivi kirlilik olabilir yikayip haftaya getirin dedi sizin oyle bi durum oldumu bebek bi sorun varmidir diye stresliyim cok korkuyorum lutfen bilgi verin bu durumu yasayan anneler aydınlatsın beni Allah rızası için.

26 Cevaplar

0 oy
(581 puan) tarafından
Oğlum doğduğunda işitme testini geçemedi o zaman 2 aylikti 1 hafta sonra götürdük yine geçemedi sonra 2 ay geçti 6 ay da götürdüm geçemedi. Bize 1 yaşında randevu yaptılar oğlumun sağ kulaği  doğuştan %70 duymuyormuş sol da %50 kabaliydi 1 yaşına kadar neredeyse bizi hiç duyamamış :'( Sonra hemen ameliyat ettirdik 2 ay sonra ayrıntılı işitme testlerine girdi şükür sonra hepsini geçti. Biraz geç konuştu anlatılanı geç anladı evde her akşam kitap okudum oyunlar oynadık kreşe erken başladı geri kalmadı yaşıtlarına yetişti. Şimdi 5 yaşında hiç susmuyor:))  Bazı hastaneler 2-3 haftalikken testi yapar bebeğin kulağı zaten doğuştan sivi birikmiştir diye. Geçer inşallah acele etme. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Korkma canm tekrar götür aksatma allahın izniyle bişey yoktur inşallah
0 oy
(503 puan) tarafından
zaten o test doğduğu gün yapılmaz canım. orada saçmalamışlar biraz. biz de 1 hafta sonra falan gittik teste ve geçti çok şükür.  sende yüreğini ferah tut 
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Sorun yok Cnm sıvı olunca öle oluyo
0 oy
tarafından
Ah yeni doğum yapmış lohusa arkadaşım öncelikle geçmiş olsun ve bebeğin hayırlı olsun. Biz test yaptık bi sıkıntı çıkmadı bir hafta sonra götürün bakalım inşallah bi sıkıntı olmaz. Olsa da artık her şeye çare var o yüzden üzülme stres yapma sütün gitmesin. Rabbim dermansız dert vermesin önemli olan bu 
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Bizimde oyle oldu bir hafta sonra geçti testten

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 136 göst.
8 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepsh (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
6 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prens annesi3 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.
8 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepsh (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 201 göst.
21 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Adesseda (262 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,153 soru

24,107,866 cevap

332,794 kullanıcı

...