0 oy
334 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (55 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar kaynanası benimki  gibi olan yoktur varsa bile çok  nadirdir kadın  2 cocugumuda asla bakmadı altli üstlü  oturuyoruz   kocamla ben kendi  akrabama  bile  gitsem surat aşar gel gidelim demek zorundayız ama kendisi gezmeye kardesleriyle  kızlarıyla gider aşırı gezme meraklisifir hastaneyi bile gezme yeri olarak görür  çocuklar hasta olup hemen apar  topar gitsek bana demediniz bende gelirdim  diyo hastaneye  aşırı el ne derse onu marka veya iyi bisey gibi bilir sacma  sapan bi kadın nerden tutsan elinde kaliyo kızımda genişleme  var böbrekte taş var cok canım sıkkın  bi haftadır eskişehire  gidicez büyüyo  çünkü nefroloji  bölümü orda var en yakın bana neyse bende gelseydim  diyo ya gelmessen  büyük oğluma bakm8cak  bende giden  orda bakarım diyo  sonra hemen marifet gibi çekip watsapa koyuyo deli oluyorum bu hastalık yani bunun gezmedik yanlı var mı allah için ben haksız mıyım 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Daha beteri bende vardı emin ol hayatımdan sildim:D

(55 puan) tarafından
Ne güzel
-Reklam-
0 oy
(2,645 puan) tarafından
Daha beteri de vardır eminim de. Senin ki de iyi bı şey değilmiş Allah yardımcın olsun canım
(55 puan) tarafından
Saol cnm
0 oy
tarafından
Gezme meraklısı, yani benimki de böyle ekstraları, da var hastaneye giderim peşimden gelirdi eşimle yakın Bi şehre giderdik baş başa bize niye söylemediniz derdi sürekli bende geliyim ister yani ama artık bende sabır, taştı eşime, dedim biz baş başa hiç bişey yapamıyoruz diye tatile gidecek olsak, beraber gidelim dediler onların yüzünden bu sene tatile gitmedim seneye de, beraber lafı geçerse yine gitmeyeceğim benim hayalim bebek olunca 3.giderizdi kendine de söyledim şimdi seneye beraber gideriz b*Ku yiyo 
(55 puan) tarafından
Akıl mi yok kıskançlık mi acaba bunların yaptigi
tarafından
Kıskanclık benimkininki eşime yanında yakın davranayım bakar cins cins neyse, sanki kıskanacaksan niye evlendirdin

Bir de beraber Bi yere gittiğimiz zaman, eşim yemek parasını ödeyince ayrımız gayrımız yok ama, kendileri ödeyince şu kadar param gitti bu kadar param gitti der, eşim asgari ücretli kendi memur emeklisi 5000 maaşı var, açgözlü

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,187 göst.
0 oy
42 cevap 1,231 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Merva90 (167 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 497 göst.
0 oy
17 cevap 684 göst.
22 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler