0 oy
1,716 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,530 puan) tarafından
Kuzenimin kızının gorumcesinin kocası kızına tecavüz etmiş Allah'ın belası karın yetmiyomu sana kizina  yanasiyosun 

35 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nasıl bı baba yapar ya böyle şeyler duyunca dünyanın sonunun geldiğini bir kez daha anlıyorum. Lanet olsun o adama ve onun gibiler. Hadım etsinler tüm tecavüzcüleri idam gelmeden caydırıcı olmaz. Bitti o yavrucağın psikolojisi de hayatıda :'((
-Reklam-
0 oy
tarafından
Idam gelmedikce herkez birbirine tecavuz etmeye devam edcek
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Allah im ya baba bide Allah belasını nasıl öğrenmiş kadin
(1,530 puan) tarafından
[25/8 22:15] Seher Gelin: Adam karakolda şimdi kız da pınar gülün eski evinde
[25/8 22:15] Seher Gelin: Adamı çok dovmuşler gözü batlamis
[25/8 22:15] Seher Gelin: Kız daha 2 ye gidi
[25/8 22:15] Seher Gelin: Komşusu görmüş
[25/8 22:15] Seher Gelin: tecavuzmu etmis
[25/8 22:15] Seher Gelin: Etmiş kadın görmüş ada da di kadın iftira atu
[25/8 22:15] Seher Gelin: Kızda bişey demi kız annesi gipi sav konusmu
(1,073 puan) tarafından
Allah im ya çok kötü Allah yardımcısı olsun ***** pislik
0 oy
(1,207 puan) tarafından
İnş azap çeke çeke geberir köpek 
0 oy
(1,581 puan) tarafından
Allah belasını versin o piçin ya. Nasıl bi baba evladına el sürebilir allahim kahretsin böyle insanları.  Umarım yanılmışlardır ve böyle bisey olmamıştır yazık kıza daha 8 yaşında kurban olduğum yaa. Off düşündükçe fena oluyorum.
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Böyle şeyler onudugumda inanın hissettiklerimi kelimeler anlatamıyorum. Allah belasini versin. Biyerde bı yazi okumuştum. Bulursam Arıcan bu konularla ilgili. İnşallah o serfeizi içerde seyinden asarlar
(1,325 puan) tarafından
Buldum o okuduugum şey saçma bir savunmaymis bakar misiniz.

Siz bahçenizde nadide bir ağaç yetiştirseniz meyvesini önce kendiniz mi yersiniz komşunuza mı ikram edersiniz?"

bu nasıl iğrenç bir cümledir? bunu söyleyen varlık, nasıl hala daha nefes alabiliyordur? bu nasıl bir şerefsizliktir, nasıl bir adiliktir? nasıl bir utanmazlıktır ki, hem çocuğuna tecavüz edip sanki buna hakkı varmış gibi bunu savunabilmektedir? bu nasıl hastalıklı bir zihniyettir?!

allah belasını versindir! hatta yetmemeli, ibret-i alem için lime lime edilmelidir!
0 oy
tarafından
Tovbe yarabbim ya Allah belasını versin seytanin ta kendisi bunun gibiler direkt idam edilmeli seyi kesildikten sonra
0 oy
tarafından

Artık psikolojim kaldırmıyo yaa bu ne yaa

0 oy
tarafından
Allah belasini versin şeref.siz adi nerde olmuş bu olay 
0 oy
(9,684 puan) tarafından
ULKEMIZ DE CIDDI KARARLAR CEZALAR GELSIN ARTIM BIKTIKKKK
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Allah belasını versin pislik  yaratık 
0 oy
tarafından
Şakami bu yaaaa.Allah kahretsin  bu corona  garibana deyilde bu ve bu gibi mikropvuraydida geberseydiler temizlenseydi dunya...
0 oy
tarafından

Ay şuraya iki dakka girim kafam dağılsın diyorum her girdiğimde daha çok sitres olup cikiyorum:angel: TV izlemiyorum karşıma birşey çıkmasın diye ☹️ Allah'ım sen bir kıyamet kopar da tüm bu varlıklar topluca yerin dibine girsin inş ❤️

0 oy
(7,615 puan) tarafından
 İnanamıyorum ya   8 yaşındaki çocuk bide öz kızı Allah  kahrı perişan eylesin seni 
0 oy
(54,509 puan) tarafından
şuan icime bişey.oturdu diyecek bisey bulamadim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 656 göst.
17 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Şahsına münhasır☸️ (728 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 349 göst.
11 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,486 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 265 göst.
1 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yenianneadayi1 (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 230 göst.
1 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Mutsuzkadin (38 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,183 soru

24,397,651 cevap

349,876 kullanıcı

...