+1 oy
945 göst.
Diğer kategorisinde (73 puan) tarafından
Bu durumu nasıl karsilarsiniz

55 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Versin canim annesi hakediyosa tabi
-Reklam-
0 oy
tarafından
İhtiyacı varsa bişey demem ama benimkinin ihtiyacı yok. Evde 3 kişi var 3 ünün de maaşı.
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Herkes ne çekerse ondan dert yanar ya. Asla iznim olmaz. İki bucuk sene birlikte yaşadık ve tüm bu süreçte 5 lira bırakmadan cebinde hep annesine verdi gizli gizli. Annesi kocasına oğlum da bana veriyor demedi kösede gizli gizli bilezik yapmış.. Doğum yaptım o eşimden parayı almış yine biz parasızlıktan alyansımızı sattık. Zaten düğünde eşimin kendi parasıyla aldığı bilezikleri de aldılardı. Ne kendime ne bebeğime bir kıyafet alamadık.ayrılırken evini temizlerken buldum bilezikleri. Birde çalınırsa senden bilirim dedi. Ayrılırken bile aldı maaşını. Kayınbabamın haberi olmadığı için oda sürekli para yüzünden kavga etti bizimle. Yaşadığım şeyleri bir beyaz peynir aşerip de yiyememeyi. Bir kıymalı pideyi. Bile yiyemediğim zamanları asla unutamıyorum. Hakkımı helal etmiyorum. Öbür oğluna nişan koyarken gururla çıkarıp taktı o bilezikleri.. Hakkımın zerresini helal etmiyorum. Benden helallik almadıkce cennet yüzü görmesinler. 
0 oy
tarafından
Çok yorum gelmiş ama bende yaAyim. Benim kaynanam kayın babam yok. Lakin olsaydı eşimin çok kardeşi var erkek de kizda. Ben onlarla beraber herkes anne babasına para versin bir eksigini alsın isterim sadece biz verirsek sinirim bozulur.  

Muhtemelen ailesi olmasaydı eşim tek verecekti. Bend ekizacaktim. Bu durumda ben eşime derdim ki sen telefon faturalarını elektrik su faturalarini öde her ay. Gerisini diğer kardeşlerin yapsın. 
0 oy
tarafından
Ben gayet normal karşılarım

Hatta geçen gün

***** fincan takımı

Ayran için sürahi

Kesme tahtası

Tuzluk

Aldı ona iyiki de aldı

Saolsın onlarda bizim için bişiler yapıo 
0 oy
tarafından
Eşim vermese bıle kaynanam zorla alir gözü sürekli eşimde kaynanama kalsa karına bir kuruş verme der iyi insanlar olsaydı keşke hepsını versydı ama hak etmıyorlar ona ragmen eşim hep verır
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Vermiyor ama verse sorun yapmam. 
0 oy
(1,022 puan) tarafından
En başından çok hakkımızı yedi ama ben yinede söylerdim annene para ver pazar parası var eksiği varsa sor ne zamanki kayınpeder vefat etti adamı eve bile almadılar öncesinde kaynımla kaynana sonrasında ne kaldıysa hepsine sahip çıktılar ki istemedim zaten maaşta kaldı ve hala her şeyi bizden bekliyolar hala eşim dedi noluyo artık maaşınız var benim bebeğim geliyo eşim çalışamıycak şimdi çokta umursamıyorum açıkçası ver demiyorum bizden habersiz adamın evine gitmişler evde değerli birşey bulursak paylaşmayalım alalım diye iyiye kötü kötüye iyi denk geliyo galiba bu hayatta
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Annesine verebilir ama kayınbabam bugün ölse cenazesine gitmem zaten gelinlik bitti bugün kaynim evlense ne düğüne giderim kapılarına neden kayınbaba ölse cenazesine giderim beni bir kınarlar onu bin kınarlar Rabbim tez vakitte islah etsin onu
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Verebilir fakat bu durum verme duzenine ve sebebine göre değişir esimden naska bekar çalışan kardesleri olduğu için oncelik onlarin diye düşünüyorum esim kendi evini gecindiriyor sonuçta.. ama kayınvalidem Allah icin yanina gideriz esime hic para harcamaz kendi birikimi var çünkü:) ilerde ne olur bilemiyorum.
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Biz ona veriyoruz o bizde bizim bu konuda hiç sıkıntımız olmuyor biz bir veriyorsak onlar on gönderiyorlar ki yapmasalar da evlatları sonuçta 
0 oy
(670 puan) tarafından
İstedin kadar vermesin de hayır de verce varsa veriyo bende. Kisarsa sıkıntı
0 oy
tarafından
Annesi bize harcar eşimşnde elinde olursa verir onun benim yok canım
0 oy
tarafından
Bizim elimiz darken bizden alıp annesine veriyorsa tepki veririm 

Şöyle bişey zaten borç harç içindeyiz annesinin bize vermesi lazım bunu bilerek eşimden para kabul.ederse ona da sinirlenirim

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 944 göst.
+1 oy
65 cevap 2,137 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,054 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 1,281 göst.
1 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,385 soru

24,400,369 cevap