0 oy
1,229 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image

HATTA ÇEKİŞTİRMEKTEN SÜPÜRGEYİ BORUSU KIRILDI :D

26 Cevaplar

0 oy
(25,181 puan) tarafından
Yok yapmıyorum :D 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Valla ben buu hahaha

Balkondan atasım geliyor bazen hatta:P:D
tarafından
Robot süpürgemiz olsasaydı fakirlik seviyem :D dyson yazmış helena bende diiyoossunn anladım düşün o kadar fakirlik :d
0 oy
tarafından
Aha ben vallahi :D en son artık robot süpürge aldım da rahat ettim artık karisamiyorum evin reisi gibi dolaşıyor ortalıkta :D
tarafından
Bu bozulsun benimde alacağım süpürge kesinlikle o :D gidip normal süpürge asla almam zaten 1,2 milyar verip kablolu alacağıma giderim robotunu alırım ben otururum ohhhh o yapsın :D ama hem süpürüp hem silen 2 işi yapan robot süpürgeyi alcam
tarafından
Canım çok iyi olur ama bı tane normal.supurgende olsun her gün robotu çalıştır 10 günde birde kapı arkalarını diğer süpürgeyle alırsın bazen giremediği yerler oluyor ben öyle yapıyorum
0 oy
tarafından

Garibim nasıl bikiyorsa benden bazen bezip ters dönüyor:D

0 oy
tarafından
Sürekli ters dönmesi ve borusuyla tekerinin kırılması da bundan galiba :))
tarafından
Valla ne bu süpürgelerin bizden çektiği yada bizim onlardan çektiğimiz :))
tarafından
Aaahhhhh akıllı robot süpürge alalım gel kız, eğer ki eşim 3.çocuğu isterse o çocukları çok sever dicem eğer ki robot süpürge alırsan çocuk yaparım haahaha hemen alır :D 22 yaşındayım 2 tane canavarım var bazen kendime acıyorum
tarafından
Benimki almaz kız şu aralar hele hiç alamaz. Ikıncı çocuğu düşünüyoruz ama hiçte aklıma gelmedi şart koşmak:)))
tarafından
Abarrrii ben baş edemem valla benimkiler canavar canavar :D 1 dk önce temizlik yaparım arkamı dönerim çikolata yiyip ellerini heryere sürmüşler düşün
tarafından
Benimkide öyle kız eline ne alsa döker bazen ben vermeden de alıyor kendi halımın şeyi çıktı lekeler çıkmıyor yıkamaya gidecek :)) sen 2 taneyle yine iyiymissin araları ne kadar
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Oho keşke onunla kavga etsem utuyle bir yerimi yakınca sertçe bırakıyorum onu ütü masasına suratımı asıp trip atiyorum ona sonra bulaşıklarım pusli çıkınca bağırıyorum senin tuzun yerinde parlaticin yerinde bu ne simariklik diyorum sertçe geri kapisini yüzüne kapatıyorum 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 336 göst.
30 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Enesinannesi_ (1,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 803 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 769 göst.
20 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 713 göst.

Kategoriler

1,474,344 soru

24,138,016 cevap

334,387 kullanıcı