0 oy
756 göst.
Diğer kategorisinde (25,181 puan) tarafından
Kardeşimle sevgilisi tanışmaya gelcek demiştim plan değişti kahvaltıya gelcekler ve düz beyaz takımımı koymaya karar verdim ortada dönen bambu olucak altına ne renk masa örtüsü gider sizce elimde krem rengi saten var ama siyahta şık olur sanki yada saten lacivert gibi bişey ona göre bakıcam çok şık masa olsun istiyorum 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Ulan şu kardeşine söyle bana gelsinler senin yerine ben tanıştım yeter la yeter takatim kalmadı ulan :D kırmızı ser la kırmızı iyidir iyi :D

(25,181 puan) tarafından
Puhahahah kırmızı yok kanka :D
tarafından
Ebenin donu :)
(25,181 puan) tarafından
Onu seremem ahahah:D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Her renk gider sende neler var bebis 
tarafından
Ay ben kör :)) yazmis ya kari ahahhaha
tarafından
Lila veya pudra bulabilirsen olar bebis
(25,181 puan) tarafından
Hahaha ulan. Elimde krem rengi var parlak saten lacivert var bide ama aklım siyahta, siyahım yok tabi:D
tarafından
Selo sanki siyah boyle aksam yemegi havasinda gibi olar diye dusunuyorum kahvalti rengi daha yımışak bi renk tercih et bence
(25,181 puan) tarafından
Hee akıllı karı bak oda dogru peki pötikare kumaş siyah beyaz nasıl olur
tarafından
Yok annem o piknik havasi verir bak mesela turkuaz renk ama parlak degil mat olucak yada açık tatli mor
(25,181 puan) tarafından
Haa piknik havası da dogru lan ne akıllı karısın :D kız ben mor hiç sevmiyom yaa başka renk söyle:D
tarafından
Lila su yesili evinin rengi ne ona gore uyumlu bisilerde olabiler koyuysa olmaz emme

Bu arada zevkli kariyimdir soylemismiydim ahahahha
(25,181 puan) tarafından
Evim bembeyaz la:D
tarafından
Ozaman saydigim her renk olur yavri turkuaz patlatir  su yesili nayif durur lilada tatli olur pembe alirsanda mat renk al pudra tarzi seker kiz candy gibi olma sonra :)
(25,181 puan) tarafından
Pembe istemiyom ya pembe şık gelmiyo gözüme:D turkuaza bakaym :D
tarafından
Tamm ama iresim isterim nasil olmus diye at bak uzmanlar onermesede :)
(25,181 puan) tarafından
Hahaha heralde atcam uzmanı oyarım:D
tarafından
Dur lincimi buraya yazamda gormessem burdakini okursun

Yazik ya vallahi yazik utanmiyomusunuz herseyi buraya atmaya o kahvaltiyi yiyemeyen var nekadar gunah tuh vah yazik size ksksjdhjd
(25,181 puan) tarafından
Puhahahah sus la edepsiz :D
tarafından
Sus simdi tepki verme postu gormessem burayi oku ksksks
(25,181 puan) tarafından
Hahaha tamam la
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Siyah yap canım. Beyaza her renk uyumlu olur 

(25,181 puan) tarafından
Evt aklım siyahta çıkıp bakıcam olmazsa
0 oy
(4,850 puan) tarafından
Koyu mor veya lacivert olabilir koyu renkler her zaman daha ağır şık durur komşum 
(25,181 puan) tarafından
Evet bencede koyu renk şık oluyo siyahım yok ama bakıcam olmazsa çıkıp aklım siyahtan yana. Koyu gri nasıl olur sence
(4,850 puan) tarafından
Ooo gride çok şık olur
(25,181 puan) tarafından
Tamam bi bakcam artık bugun
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Ben beyaz seviyorum ya için açılıyor yemek yerken koyu renk sevmiyorum masa örtüsünde yiyesin gelmiyor 
(25,181 puan) tarafından
Çok şık duruyo ama. Sence pötikare siyah beyaz kumaş nasıl olur
(4,097 puan) tarafından
Yok ya pötikare olmaz ama çizgili olabilir kalın çizgili siyah beyaz illa koyu bişey olsun diyorsan antrasit füme gibi bi renk olur
(25,181 puan) tarafından
Evet çizgili olabilir sanki
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Bence siyah ağır durur kahvaltıya olmaz eğer alicaksan iki renkli içinde beyaz olan bir renk alabilirsin
(25,181 puan) tarafından
Pötikare siyah beyaz düşündüm ama piknik havası olur dedi arkadaş mantıklı geldi
0 oy
(4,875 puan) tarafından

Enişte adayı için masa örtüsü almayan da ne bileyim :):)

(25,181 puan) tarafından
Enişte değil kız görümce oluyom kardeşim erkek ahahah:D
(4,875 puan) tarafından
Hahahaha :)))
O zaman gelin adayı için masa örtüsü almayanda :)))
(25,181 puan) tarafından
Hahaha çok heycanlıyım kız :D
0 oy
tarafından
Bence masa örtüsü de beyaz olsun daha şık durur yiyeceklerle renkli Bi sofra olur siyah yada koyu renkler kahvaltı sofrasına yakıştıramıyorum daha çok gün yada akşam sofralarına yakışıyor koyu renk
tarafından
Neler hazırlayacaksın misafirlerine
(25,181 puan) tarafından
Evt bende hep sade ve şık şeyler severim. O zaman bi kurup bakayım ona ben nasıl durcak :D
(25,181 puan) tarafından
Ortaya peynir sunumu yapcam dönen bambuda peynir çeşitleri ve salam falan koycam süsleyip :D patates kızartması sosis kızartması poğaça, börek, yumurta kapama, domates salatalık bide tatlı çeşitleri reçel falan nasıl sence
tarafından
Gayet iyi  şimdiden kolay gelsin sana canım geçen gün benimde misafirim vardı kahvaltıya istersen resim atayım fikir olsun sana
(25,181 puan) tarafından
Ya atsana canım çok sevinirim çok sağol
0 oy
tarafından
düzenlendi

benim tabaklar eski model :))

(25,181 puan) tarafından
Masa örtün güzelmiş bak o renkte olur beyaza:D peynirlerle böreğin arasındaki ne
tarafından
Yumurta salatası ,börek zannettiginde fırında kremalı patates:)))
(25,181 puan) tarafından
Hahaha ay kız börek sandım valla ellerine sağlık bende yumurta kapama yapmayı istiyorum kardeşim çok seviyo diye. Ay cok heycanlı :D
tarafından
Ben de çok severim misafir hazırlığını önceden haberim olunca :) tabi sen müstakbel gelininle tanisacaksin daha da heyecanlısın
(25,181 puan) tarafından
Aynen cnm valla:)
0 oy
tarafından

Pembe çok tatlı olur yaa :ermm:

(25,181 puan) tarafından
Tatlı değil şık istiyorum kız:D
tarafından
Hı o zaman siyah olur :D

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 594 göst.
29 Mayıs 2021 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,252 göst.
24 Nisan 2022 Moda kategorisinde alpinannesi (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 253 göst.
0 oy
5 cevap 309 göst.
24 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sertuğ (360 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,471 soru

24,184,092 cevap

336,505 kullanıcı

...