0 oy
1,152 göst.
Diğer kategorisinde (463 puan) tarafından
Eltimle çocuklarımız aynı yşta bir de onlardan iki yaş büyük kuzeni var. Kızım daha aaltı aylık. Eltimin çocuğu kızımı severken bazen sıkıyor çocuk aklı ermiyor. Bennde o severken kızımı ona tatlı bir dille söyleyip çekiyorum. Kaynanamın kucağındaykrn kızıma bir şey yapsa hiç dikkat etmiyor kaynanamın kucağından alıyorum kızımı. Diğer eltimin kızına tokat atmış, geçen gün  bir de sopayla kafasına vurmuş. Eltım bir şey olmaz ben böyle şeyleri dert etmiyorum diyor çocuk kızına yaklaşınca. Herkes kızımı çok fazla koruduğunu ima eidyor ama kızım daha çok küçük değil mi. Kızımı koruyor olmak suç mu

21 Cevaplar

0 oy
tarafından

Yok kiz koruma kafasını gözünü yarsinlar  tövbe estağfurullah ya,tabi ki evladın koruyacaksin kollayacaksin evladına düşkün olman suçsa ver o çocuğun eline bi sopa gitsin bi kere büyüklere vursun bak nasıl sinirleniyorlar kendi canları acıyınca valla bende tıpkı senin gibi olurum sanırım 2 defa bebeğimi kaybettim Allah nasip ederde olursa uçan kuştan sakınırım<3 

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 1,256 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (9,475 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,738 göst.
0 oy
19 cevap 1,428 göst.
0 oy
5 cevap 446 göst.
19 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde Minikkelebek4 (16 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,304 soru

24,616,884 cevap

364,392 kullanıcı

...